Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

23 Ιανουαρίου 2013

Ο αναρχοαυτόνομος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος είχε στοχοποιήσει το Mall;


Ο αναρχοαυτόνομος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος είχε στοχοποιήσει το Mall;




«Βόμβα» για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η αποκάλυψη ότι λίγες ημέρες πριν από την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο εμπορικό κέντρο The Mall, ο γνωστός αναρχοαυτόνομος βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος είχε κάνει τις εξής δηλώσεις:
«Ανομία είναι το Mall του κΛάτσητο οποίο είναι αυθαίρετο. Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμοστην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλοΑν δε σέβεσαι τη νομιμότητα και το κράτοςαν προσπαθείς για άλλους λόγους να πιέζεις από δίπλα ή από πάνω ή από κάτω,δημιουργούνται άλλες καταστάσειςΚι όταν αυτό έχει αρχίσει από το Κοινοβούλιο με αυτή τη συγκυβέρνηση με πράξεις νομοθετικού περιεχομένουμε κατεπείγοντατότε περνάμε σε μια άλληκατάστασηΑυτή είναι η ανομίαΚαι όχι η βίλα Αμαλία».
Ο σύντροφος Διαμαντόπουλος αν καταλάβαμε καλά μας ζητά να πάρουμε τα όπλα; Και καλά εμείς δεν τα παίρνουμε, κάποιοι παλαβοί τρομοκράτες όμως, όπως αποδείχθηκε πήραν τα όπλα και τις βόμβες.
Δεν ξέρουμε αν ο κ. Βουλευτής στοχοποίησε έτσι το εμπορικό κέντρο. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Είναι όμως πολύ περίεργες οι συμπτώσεις. Βρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους δημοσιογράφους, τους βάζουν γκαζάκια. Τσακώνεται άγρια με τη ΝΔ, πυροβολούν στα γραφεία της, μιλά για το αυθαίρετο mall, βάζουν βόμβα.
Δε λέμε, μπορεί κάποιοι να κάνουν προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, όμως και πάλι είναι πολύ περίεργα τα περιστατικά.
Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρει:
“Οι μάσκες και οι κουκούλες στην πολιτική μας ζωή ήρθε η ώρα να πέσουν μια για πάντα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρηγνύει τα ιμάτιά του από χθες το βράδυ, επειδή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας τον κάλεσε να συνταχθεί, μαζί με όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, υπέρ της προάσπισης της νομιμότητας. Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί προσβολή!
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί προσβολή να ανήκει σε αυτόν ο κατά τη δήλωσή του «αναρχικός» βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Mall είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο κτίριο «ανομία» σε συνέντευξη Τύπου. Αλλά και είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ασκεί στέλνει στους πολίτες το μήνυμα «αυτοκτόνα ή πάρε όπλο», απειλώντας μάλιστα τους πάντες ότι «οι μέρες τους είναι μετρημένες»!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε η ώρα να επιλέξει: συντάσσεται με τη νομιμότητα ή συγκαλύπτει την ανομία; Ανέχεται την στοχοποίηση ή όχι από βουλευτή του; Δικαιολογεί τη βία, ως αντίδραση ή όχι; Ας αφήσει τις προφάσεις περί ευθιξίας και ας ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τις συνιστώσες του. Η πρόταση μομφής εις βάρος του από την ελληνική κοινωνία έχει ήδη υποβληθεί.”
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του Mall και κάλεσε τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση.
«Ο, κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα. Από τον κ. Τσίπρα να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία», δήλωσε.
Για «άθλια επίθεση» εκ μέρους της κυβέρνησης με σκοπό «την τρομοκράτηση της κοινωνίας», έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις βολές του κυβερνητικού εκπροσώπου. «Αποκαλύπτονται πλήρως οι σχεδιασμοί του κ. Δένδια και των ομοίων του, οι οποίοι πλέον στρέφονται ευθέως εναντίον της δημοκρατίας. Η στρατηγική της έντασης και του εμφύλιου διχασμού επιστρατεύεται για να δικαιολογήσει την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου», υπογράμμισε στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
«Οι λαλίστατοι και συνωμοσιολόγοι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να μη λένε κουβέντα για την ταμπακέρα. Δεν αποκηρύσσουν τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου περί δικαιολογημένης οπλοχρησίας και τον διατηρούν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αντέτεινε ο κ. Κεδίκογλου, με νεότερη ανακοίνωσή του.
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζοντας «άθλιο» το non paper της Νέας Δημοκρατίας και κάνοντας λόγο για πλαστό βίντεο.
«Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ.
Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου: «Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου