Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ : Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ καί η υποστήριξίς του υπό των ΑΝΕΛ

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
καί η υποστήριξίς του υπό των ΑΝΕΛ
----
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

Παγκοσμίως και σε κάθε εποχή, ιθαγενής μιάς χώρας εθεωρείτο ο έχων γονείς ιθαγενείς, είναι το δίκαιον του αίματος. Πρωτοφανώς επεβλήθη το δίκαιον του εδάφους (= ζείς, γεννήθηκες) όταν υπήρξαν χώρες άδειες από κατοίκους, χώρες υποδοχής μεταναστών: Αμερική, Αυστραλία. Ομως κι εκεί με μία διαφορά: υπήρξαν μετανατευτικοί νόμοι που ώριζαν αυστηρώς πόσοι μετανάστες θα εισέλθουν, από ποιά χώρα και υπό ποιές προϋποθέσεις.

Εδώ ο Αντεθνικός-Εθνοκτόνος νόμος περί Ιθαγενείας εισάγει την αρχή "ζείς, γεννήθηκες, άρα παίρνεις ιθαγένεια" σε μία χώρα με αμιγή έως πρότινος ανθρωπολογικώς-εθνολογικώς πληθυσμόν, η οποία είναι όπως ιδρύθη από την Α΄ Εθνοσυνέλευσί της "η χώρα των Ελλήνων". Και αυτό το κάμνει μάλιστα ενώ αντιμετωπίζομε ο πρόβλημα της ανεξελέγκτου λαθρομεταναστεύσεως από Μωαμεθανούς. Οι δε οργανωταί του εποικισμού αυτού, διότι οργανωμένη επχείρησις είναι, επίτηδες μας στέλνουν παιδιά και εγκύους!

Ευκόλως εξ αυτών συνάγομε ότι στην Ελλάδα σήμερον έχομε μιά προγραμματισμένη κατάστασι εξαποικισμού της χώρας. Οι εχθροί του Ελληνισμού φέρνουν τους Εποίκους και η συνένοχος Κυβέρνησις της "Ελληνικής Δημοκρατίας" τους νομμοποιεί πλήρως, τους καθστά Έλληνες!

Ενοχες ήσαν ο προηγούμενες κυβερνήσεις με τον Νόμο Ραγκούση και τους προιηγουμένους του, δόλιες και απατηλές. π.χ. θυμηθείτε ότι βασική προεκλογική υπόσχεσις της Ν.Δ. ήτο η κατάργησις του εν λόγω νόμου, η οποία δεν έγινε!
Η δε σημερινή κυβέρνησις υπερβαίνει τα εσκαμμένα με τον νόμον περί Ιθαγενείας ο οποίος μετατρέπει την Ελλάδα από " χώρα των Ελλήνων" σε "χώρα υποδοχής λαθρομεταναστών"! 

Ητο δυνατόν ποτέ να υπάρξη κάτι πλέον εθνοκτόνον από αυτόν τον νόμον; Οπωσδήποτε όχι!
Είναι ένοχοι Εσχάτης Προδοσίας ο βουλευταί αυτοί που θα τον ψηφίσουν; Απολύτως ναί, διότι παραδίδουν στους Εποίκους το έδαφος της Επικρατείας!
Η εισήγησις του εν λόγω νόμου υπό της Κυβερνήσεως την απονομιμοποιεί; Σαφώς, καθώς ο νόμος έχει ως σκοπόν την εθνολογικήν αλλοίωσιν της Επικρατείας!
----
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Αφαλώς, ο εισηγούμενος υπό της Κυβερνήσεως αντεθνικός νόμος συμφωνεί πλήρως με την αείποτε εθνοπροδοτικήν και ανθελληνικήν στάσιν της ελληνικής Αριστεράς.
Ομως η Κυβέρνησις αποτελεί συγκυβέρνησιν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. 
Οι ΑΝΕΛ, αποτελούμενοι από αστούς πολιτικούς, ενεφανίσθησαν και εψηφίσθησαν ως κόμμα Πατριωτικόν καθώς ο κ. Καμμένος είναι γνωστός δεξιός πολιτικός! 
Μας λέγουν ότι τους ενώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ η αντμνημονακή θέσις των! Ομως!
Προ του θανασίμου κινδύνου της εθνολογικής αλλοιώσεως της χώρας και της απωλείας διά τον Ελληνισμόν του εδάφους της Ελληνικής Πατρίδος, φαντάζει ασήμαντος λεπτομέρεια το αν θα έχομε "μνημόνιο" ή "πρόγραμμα", ευρώ ή δραχμή, αν θα έχομε να φάμε ή θα είμεθα πεινασμένοι! Ουδείς λαός ουδέποτε εξηφανίσθη λόγω φτώχειας, όμως πολλά έθνη έσβησαν από την ιστορία όταν κατελήφθη η γή των!
Η ορθή στάσις των ΑΝΕΛ θα ήτο να δηλώσουν ότι εφ' όσον εμφανισθεί ο νόμος αυτός στην Βουλή σταματούν την συγκυβέρνησιν, οπότε όλη η Κυβέρνησις θα ευρίσκετο ανευ της δεδηλωμένης! Θα της δημιουργούσαν ουσιαστικόν πρόβλημα!
Ομως ο κ. Καμμένος έκανε την εξής δήλωσιν:

«Οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε μία κοινοβουλευτική ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές, με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε. Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει… Οχι δεν δέχομαι τα παιδιά των μεταναστών, δηλαδή της δεύτερης γενιάς μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.»

Δεν τον ενοχλεί ότι συμμετέχει σε μιά κυβέρνησι εθνοπροδοτική ανευ ουδενός ελαφρυντικού, όχι!
Συνεχίζει την συγκυβέρνησιν κανονικώς! 
Δεν δέχεται "να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια", όμως συνεχίζει διότι υπάρχουν πιό σπουδαία ζητήματα γιά το Εθνος, όπως ο κατώτατος μισθός και η επαναπρόσληψις των κυρίων της ΕΡΤ!
Απλώς δεν θα ψηφίση τον εν λόγω νόμον! Ομως κι αυτή η καταψήφησις θα επιτύχη ουδέν! Άλλα κόμματα θα ψηφίσουν τον νόμον, όπως το ΠΑΣΟΚ το οποίον εις ανακοίνωσίν του δεκδικεί την πατρότητα του νόμου τονίζοντας ότι δικοί του υπουργοί τον είχον εκπονήσει!

Υπάρχει εδώ και ένα άλλο σημαντικόν ζήτημα, οι μικροί οι οποίοι συμμετέχουν εις μίαν συγκυβέρνησιν θέτουν τους όρους τους, τα όρια της ανοχής τους, τις "κόκκινες γραμμές" τους όπως κοινώς λέγεται σήμερον! Ποιά είναι αυτά που ώρισαν οι ΑΝΕΛ; Ο κ. Καμμένος δεν ανεκοίνωσε δημοσώως στους βουλευτάς και στους οπαδούς του και στο Πανελλήνιον τους όρους υπό τους οποίους εδέχθη να συμμετάσχη! Δεν γνωρίζομε αν οι βουλευταί του ενημερώθησαν ιεροκρυφίως, όμως οι οπαδοί ουδν έμαθαν· στηρίζονται στην καθοδηγητικήν αυθεντίαν του αρχηγού τους! Υπετάγησαν οι ΑΝΕΛ χωρίς όρους και όρια; Πιθανώς, εφ' όσον τοιαύτα δεν έθεσαν στο ένα και μόνον κρίσιμον θέμα διά την επιβίωσιν του Ελληνισμού: το Λαθρομεταναστευτικόν!   
Τονίζει δε την υποταγήν των ΑΝΕΛ και την συμπαιγνίαν η παρατήρησις ότι ετοιμάζοντας ο κ. Καμμένος επί διετίαν την στιγμήν της συμπράξεώς των με τον ΣΥΡΙΖΑ, ουδέν έλεγε επί του μείζονος θέματος της λαθρομεταστεύσεως, ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΘΕΣΙΝ είχε!

Την στάσιν αυτήν των αστών πολιτικών που προσφέρουν το σχοινί διά τον απαγχονισμόν του Ελληνισμού θεωρούμε δίς εθνοπροδοτικήν!
=====


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου