Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

27 Αυγούστου 2015

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ : Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

======
Πώς θα είναι η επομένη ημέρα των Εκλογών εφ' όσον:
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ;
Αυτός ΔΕΝ θα είναι κοινός πρωθυπουργός! Ο κ. Τσίπρας ενδυναμωμένος, καθώς βαδίζει από τον έναν θρίαμβον προς τον άλλον, θα καταστή πλέον διά μίαν τετραετίαν (την οποίαν, ούτως ή άλλως, κατά νόμον δικαιούται) ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ της πολιτικής σκηνής, κάθε λέξις του θα είναι θέσφατον.
Επιπροσθέτως, το κυβερνών κόμμα ΔΕΝ θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η πολυφωνία του οποίου ήτο μία έστω ασθενής εγγύησις τηρήσεως του πολιτεύματος, όπως άλλωστε απέδειξαν τα τωρινά γεγονότα. Κοινοβουλευτική ομάς και Υπουργοί θα είναι πρόσωπα δουλικώς πιστά στον ΗΓΕΤΗ, οι Υπουργοί δε, θα είναι άνθρωποι που δεν θα οφείλουν τίποτε στον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ούτε μέλη θα είναι, ούτε ιδεολογικώς συγγενείς, αλλά θα έχουν επιλεγή από τον ΗΓΕΤΗ και από αυτόν θα εξαρτώνται πλήρως, όπως διά παράδειγμα είναι σήμερον αρκετοί ήδη!
ΟΘΕΝ, ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΒΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΥ υπό μορφήν επικινδύνου καρικατούρας!
Η ΕΔΡΑΙΩΣΙΣ:
Ολον αυτόν τον καιρόν ο κ. Τσίπρας ρίχνει ρίζες στον κρατικόν μηχανισμόν. Συντόμως η δικτύωσίς του στις δημόσιες υπηρεσίες, την τοπική αυτοδιοίκησι, στον στρατό και σε κάθε είδους δημόσιον οργανισμόν θάναι πλήρης και θα εδραιωθή ΑΠΟΛΥΤΩΣ, θάναι ακλόνητος πιά (ήδη δύνασαι να ιδής παραδείγματα, από την Περιφέρεια Αττικής ως την ΕΡΤ).
Επίσης, άπαντα  τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ υποστηρίζουν τον κ. Τσίπρα· υποστήριξις μάλιστα με αηδιαστικάς κολακείας κατά τρόπον που δεν συναντούμε ούτε στα καθεστώτα τύπου ΕΣΣΔ και δεν ομιλούμε διά έντυπα μικρού κύρους αλλά δι' εφημερίδας όπως ΤΑ ΝΕΑ.
Επομένως ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΕΥΚΟΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΝ όμως αυτό ουδένα θα ενοχλεί! Ο ΗΓΕΤΗΣ όχι μόνον θαχει κάθε ευκαιρία να εγκαθιδρύση το ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ του (όπως ομολόγησε ο ίδιος στην συνέντευξι που έδωσε στον κ. Ανδρεάδη-Συγγελάκη, η οποία κυκλοφορεί ως βιβλίον) ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, αλλά θα προσκληθή προς τούτο απο τα ΜΜΕ και τον λαόν που θα ζητεί τιμωρίαν των παλαιοκομματικών (καταστάσεις Κούβας)!
Ομως, όχι, ΔΕΝ θα κηρυχθή η τριτοκοσμική-κομμουνιστική δικτατορία τύπου Κούβας, το Σύνταγμα ΘΑ τηρείται κατά τον τύπον της Βενεζουέλας (ούτως ή άλλως ήδη σήμερον η τήρησις του Συντάγματος λοιδορείται ακόμη και από τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ)!
ΣΥΝΑΜΑ:
1. Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ, καθώς:
(α) Ο Εποικισμός θα συνεχισθή (έστω με τους νυν ρυθμούς του των 1.500 εποίκων ημερησίων) και εις το τέλος της τετραετίας οι "Ελληνες του Νόμου της Ιθαγένειας" (οπαδοί του κ. Τσίπρα βέβαια) θάναι η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ του πληθυσμού!
(β) 70 ετών φιλοκομμουνιστική προπαγάνδα έχει δημιουργήσει στο 95% των Ελλήνων Αριστερή συνείδησι. Τώρα με την λυσσαλέα πλύσι εγκεφάλου στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στον στρατό, στην κοινωνία, ταχύτατα διαπλάθετται ο φανατικός κομμουνιστής-διεθνιστής εχθρός της Ελλάδος και του ελληνικού Πολιτισμού, όπου το κόκκινο πανί γιά αυτόν είναι η λέξις "πρόγονοι-φυλή". Ο εκφράζων ελληνικές-εθνικές ιδέες δεν θα χρειάζεται να διωχθή από την Νέα Ο.Π.Λ.Α. διότι απλούστατα θάναι απόβλητος της κοινωνίας, της παρέας του και της οικογενείας του!
2. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ, καθώς είναι το ιδεώδες καθεστώς προωθήσεως της ατζέντας τους του Εποικισμού της Ευρώπης!
----
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ;
Η οικονομία θα χειροτερεύει, η φτώχεια θα καλπάζει, όμως το ψωμί που θα λείπει από τον αφελή λαό θα υπεραναπληρούται από το θέαμα της πύρινης καταστροφής των καπιταλιστικών επιχειρήσεων, και μία και δύο και χίλιες Σκουριές θα χορταίνουν με το θέαμα της πυρπολήσεώς τους! Το GREXIT θα καταστή πλέον αναπόφευκτον αλλά θα πραγματοποιηθή υπό τα χειροκροτήματα των Ελλήνων!
Λέγουν οι αφελείς: Η κακή οινονομική κατάστασις θα τον ανατρέψη! Ας γελάσωμε πικρά! ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην ιστορία πεινασμένοι ανέτρεψαν καθεστώτα! Το αντίθετον: η πείνα χειραγωγεί και διά τούτο ο Λένιν εφήρμοσε συστηματικώς στην ΕΣΣΔ την "ελεγχόμενη πείνα"! Ο λαός θα είναι πεπεισμένος ότι διά την πείνα του πταίουν οι ξένοι που εχθρεύονται "τον ταλαντούχο νέο που έχουμε την καλή τύχη να μας διοικεί", όπως είπε ο Υπουργός κ. Νικολούδης! Ολοι θα γνωρίζουν ότι ο αγών είναι κατά των κακών Γερμανών που μας έκαψαν στο Δίστομο ενώ τέκνον και άνθος του αγνού κομμουνιστικού-αντιστασιακού ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ είναι ο κ. Τσίπρας!
ΓΝΗΣΙΟΣ διάδοχος του αγνού κομμουνιστικού λαϊκού παρελθόντος ο  κ. Τσίπρας, όπως κι ο ίδιος ετόνισε με το στεφάνι στην Καισαριανή, θάναι με κάθε νομιμότητα κληρονομικός ηγέτης κατά το πρότυπον της Βορείου Κορέας! 
Οπότε ιδού, διατί το αναπόφευκτον GREXIT θα πραγματοποιηθή υπό τα χειροκροτήματα του όχλου! Ηδη, προτρέχων, ο κ. Τσίπρας έχει ονομάσει την πείνα: "εθνική αξιοπρέπεια"!
----
ΟΠΟΤΕ:
Οταν με το τέλος της τετραετίας θα γίνουν εκλογές, αυτές θάναι καθόλα σύννομες και ομαλές, δεν θα χρειασθή ούτε βία, ούτε νοθεία, και ο ΗΓΕΤΗΣ θα λάβει πανηγυρικώς το 99% των ψήφων! Τα άλλα κόμματα, Η Ν.Δ. και τα οιαδήποτε άλλα, δεξιά, κεντρώα κι οτιδήποτε, θα συρρικνωθούν, θα φθίσουν και πολύ πριν τις εκλογές θα έχουν εξαφανισθεί ήδη στην καταβόθρα της Ιστορίας!
Οπότε θριαμβευτικώς θα συνεχισθή η Μονοκρατορία του κ. Τσίπρα έως τον καιρόν της Συντελείας!
======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου