Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

31 Μαρτίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;
-------
Μία θλιβερά ιστορία από την τελευταίαν τρομοκρατικήν ενέργειαν στο Λονδίνον (2017 Westminster attack):
Ο Leslie Rhodes, φτωχός ανθρωπάκος (ητο καθαριστής παραθύρων) 75 ετών βγήκε από το νοσοκομείον ΣαίνΤόμας (όπου ενοσηλεύετο διά γλαύκωμα) που ευρίσκεται στην γωνίαν όπου η γέφυρα του Ουεστμίστερ και όδευε προς την απέναντι στάσι των λεωφορείων όταν έπεσε επάνω του το αυτοκίνητον του Μωαμεθανού δολοφόνου, του έσπασε όλα τα κόκκαλα και μετά δύο ημέρες ο φτωχός απεβίωσε στο νοσοκομείον!


Leslie Rhodes
-----
Μία δευτέρα θλιβερά ιστορία από την τελευταίαν τρομοκρατικήν ενέργειαν στο Βερολίνον (2016 Berlin attack):
Η νέα κοπέλα, η Ιταλίδα Fabrizia Di Lorenzo, ετηλεφώνησε στους οικείους της ότι πηγαίνει στην υπαιθρίαν χριστουγεννιάτικην αγοράν να αγοράσει μερικά δωράκια και επιστρέφει στην Ιταλίαν. Ομως, μετά ολίγην ώραν την έλυωσε το αυτοκίνητον του Μωαμεθανού δολοφόνου!

Fabrizia Di Lorenzo

-----
Μία τρίτη θλιβερά ιστορία από την τρομοκρατικήν ενέργειαν στην Νέαν Υόρκην της πρώτης προσπαθείας ανατινάξεως των Διδύμων Πύργων (1993 World Trade Center bombing):
Ο εκ των βομβιστών Αιγύπτιος, νέος άνθρωπος, ήτο καλώς ενσωματωμένος, φιλικός και αγαπητός, με καλώς αμοιβομένην εργασίαν και οικογένειαν, ομως μόλις τον ειδοποίησε ο γνωστός Αιγύπτιος ιμάμης, ο Σεΐχης Omar Abdel Rahman, ότι τον καλεί το ισλαμικόν καθήκον προσέτρεξε!
-----
Μία τετάρτη θλιβερά ιστορία: Ο Georges Bensoussan, Γάλλος Εβραίος που γεννήθηκε και έζησε στο Μαρόκον, είναι επιφανής ιστορικός ειδικός στην μωαμεθανικήν κουλτούρα και στις ιστορικές σχέσεις Μωαμεθανών και Εβραίων. Ούτος εσύρθη στα Γαλλικά δικαστήρια κατηγορηθείς και ταλαιπωρηθείς (η τελευταία δίκη εγένετο τώρα, 7 Μαρτίου 2017) από Γάλλους εισαγγελείς και δικαστάς επί ρατσισμώ, ενώ συγχρόνως του επετέθησαν σφοδρώς όλες οι μεγάλες οργανώσεις Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μεταξύ αυτών όλες οι Εβραϊκές! Η κατηγορία ήτο ότι είπε εις τηλεοπτικήν εκπομπήν ότι «οι Μωαμεθανοί προσλαμβάνουν μαζί με το μητρικόν γάλα και τον Αντισημιτισμόν»! Κατά τους δικαστάς, «μαζί με το μητρικόν γάλα» σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι Μωαμεθανοί προσλαμβάνουν, επομένως αποδίδεται ρατσισμός σε έναν ολόκληρον πληθυσμόν, αδίκημα σοβαρόν!
-----
ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΝ και ενώ είναι ακόμη αταφοι οι νεκροί της τραγωδίας (ιδέ την 1ην και 2αν ιστορίαν) εν χορώ όλοι όσοι έχουν δημοσίαν φωνήν, από τους προέδρους και πρωθυπουργούς έως τα ΜΜΕ και τους εκκλησιαστικούς ηγέτες, με εκκωφαντικές φωνές μάς πληροφορούν όλοι ότι οι Μωαμεθανοί είναι καλοί άνθρωποι, φιλικοί, ειρηνικοί, φιλήσυχοι, εργατικοί και ουδεμίαν σχέσιν δεν έχουν με τους πολύ ολίγους δολοφόνους οι οποίοι, ούτως ή άλλως, ούτε καλοί μωαμεθανοί είναι, ούτε τα κίνητρά τους είναι θρησκευτικά, κυρίως δε πταίει που βιώνουν τον "αποκλεισμό" από την ιδική μας κοινωνία, π.χ. τα κορίτσια δεν θέλουν να τους κάνουν παρέα οπότε τί να κάνουν κι αυτοί αναγκάζονται να τα κακοποιούν και να τα βιάζουν! Και εν πάση περιπτώσει, όσοι έχουν θρησκευτικά κίνητρα εμπνέονται από το ISIS το οποίον είναι διαστρέβλωσις του Ισλάμ! Οπότε, ο μεγαλύτερος κίνδυνος όλων είναι μετά μία τέτοια φρικτή τρομοκρατικήν ενέργειαν να στοχοποιήσωμε τους Μωαμεθανούς! Παράδειγμα: Με ατάφους ακόμη τους νεκρούς της γεφύρας του Ουεστμίνστερ, η πρωθυπουργός κ. Μέϋ μας είπε ότι με το ίδιο σθένος που οφείλομε να καταπολεμήσωμε την τρομοκρατίαν, οφείλομε να καταπολεμήσωμε και την hate-speech, την ομιλίαν μίσους κατά του Ισλάμ!

Ας μην ασχοληθώμεν εδώ με την αλήθειαν των ισχυρισμών αυτών, παρότι εις το έργον μας ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ έχομε λεπτομερώς καταδείξει ότι:
Πρώτον, η κοινή γνώμη των Μωαμεθανών πρόσκειται ευνοϊκώς προς τους τρομοκράτες! Ενα παράδειγμα: Η συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών ξεσηκώθηκε κι έγιναν μάχες με τα ΜΑΤ όταν η αστυνομία συνέλαβε έναν των βομβιστών του αεροδρομίου (2016 Brussels bombings)! Υποκριτικά μόνον οι "μετριοπαθείς μωαμεθανοί" αντιτίθενται εις αγριότητες, ως δεικνύει η παρατιθεμένη γελοιογραφία!Δεύτερον, οι δολοφόνοι-τρομοκράτες, από τους επιτεθέντας στους Διδύμους Πύργους έως τον δολοφόνον του Ουεστμίνστερ, διόλου δεν ήσαν φτωχοί-αποκλεισμένοι! Εξ άλλου όλες οι κοινωνιολογικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η τρομοκρατία, ισλαμική ή όχι, δεν αποτελεί χόμπυ των φτωχών (ελάτε και εις τα καθ' ημάς, από τα στελέχη της 17Ν έως τον Ν. Ρωμανό και την παρέα του)!
Τρίτον, το ISIS θεμελιώνει θεολογικώς ορθώς κάθε πράξιν του π.χ. κατακρημνίζει από ταράτσες υψηλών κτηρίων τους ομοφυλοφίλους: Ο φόνος των LGΒΤ υπάρχει στο ισλαμικόν δίκαιον (Εξ' άλλου, σήμερον εννέα κράτη ορίζουν την ποινήν του θανάτου διά την ομοφυλοφιλίαν: Σαουδική Αραβία, Ιράν, Υεμένη, ΗΑΕ, Αφγανιστάν, Μαυριτανία, Σουδάν, Μπρουνέϊ, Βόρειος Νιγηρία.  Εις το Ιράν, από το 1979 έως το 1999, εθανατώθησαν 4.000 LGBT άτομα) και ο ίδιος ο Ενάρετος Χαλίφης Αλής, ο ανεψιός του Μωάμεθ, έρριψε έναν ομοφυλόφιλον από έναν μιναρέ!  Ομοίως οι σταυρώσεις που τόσον μας εξοργίζουν
----
ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ: ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ
Είναι απόλυτα Κορανικός τρόπος τιμωρίας, γράφει η γνωστή μας Σούρα 5:33 του Κορανίου: «Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον ΑΛΛΑΧ και τον Απόστολό Του, και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται…». Ο πρώτος Ενάρετος Χαλίφης μετά τον θάνατον του Προφήτου, ο Αβουβάχαρ (Abu Bakr), εφόνευε διά σταυρώσεως τους "αποστάτες" Άραβες. Συνήθης τρόπος θανατώσεως των Χριστιανών από τους Τούρκους ήτο επίσης η σταύρωσις καθ' όλην την εποχήν της Τουρκικής κυριαρχίας στην Μικρασία και μάλιστα  έως του νυν, διά παράδειγμα, η Aurora Mardiganian, στο γνωστόν αυτοβιογραφικόν χρονικόν των σφαγών του 1915, Ravished Armenia, περιγράφει που είδε, μεταξύ άλλων, στην σειρά δεκαέξη σταυρούς με γυμνά νεαρά κορίτσια των οποίων τις σάρκες έτρωγαν γύπες. Η σταύρωσις χρησιμοποιείται σήμερον στην Σαουδικήν Αραβίαν διά τα αδικήματα της τρομοκρατίας και της ληστείας και γενικώς θεωρείται ως η πρέπουσα ποινή διά την Αποστασίαν (να απαρνηθή ένας Μωαμεθανός την θρησκείαν του), αδίκημα που, ούτως ή άλλως, τιμωρεί με θάνατον η Σαρία.
----
Τέταρτον, όπως δεικνύει η τρίτη ιστορία μας, ουδέποτε γνωρίζεις αν κάποιος είναι "καλός άνθρωπος" κατά τα ιδικά σου κριτήρια! Ο Αιγύπτιος αυτός κατά τα ισλαμικά κριτήρια ήτο και καλός άνθρωπος και πιστός στην θρησκείαν και στις προσταγές των λειτουργών της! Άλλα τα κριτήρια του χαρακτηρισμού κάποιου ως "καλού ανθρώπου" που χρησιμοποιεί ο Δυτικός Πολιτισμός και ολωσδιόλου άλλα αυτά που έχει η μωαμεθανική κουλτούρα!
Πέμπτον, έχομε γράψει αναλυτικώς διά το προαιώνιον μίσος των Μωαμεθανών κατά των Εβραίων! Ο ίδιος ο Προφήτης Μωάμεθ και οι Ενάρετοι Χαλίφες κατέσφαξαν τις ανθούσες Εβραϊκές κοινότητες της Αραβικής χερσονήσου! Αυτά δεν τα έλαβον υπ' όψιν τους οι Γάλλοι δικαστές της υποθέσεως Bensoussan, όπως δεν έλαβον υπ' όψιν τους κάποιες άλλες λεπτομέρειες, όπως ότι όταν ένα μικρό παιδί κάμνει κάποιαν αταξίαν οι Μωαμεθανοί γονείς το εξυβρίζουν αποκαλούντες αυτό υποτιμητικώς "Εβραίο"!  Ως γράφει η Wafa Sultan : «"Εβραίος", πρέπει να είναι μία από τις λέξεις που ακούουν συχνότερον πάσης άλλης οι Μωαμεθανόπαιδες προ της ηλικίας των δέκα ετών. Επίσης είναι μία από τις σκληρότερες λέξεις που ακούουν καθώς στην φαντασίαν των είναι συνδεδεμένη με οράματα φόνων, διεστραμμένων πράξεων, ψευδών και εκφυλισμού. Όταν δύο άτομα μαλώνουν αποκαλεί ο ένας τον άλλον Εβραίο κι όταν ένα άτομον θέλει να εκφράση την περιφρόνησίν διά κάποιον τον αποκαλεί Εβραίον. Όταν θέλουν να ειπούν ότι κάποιος είναι άσχημος, λέγουν: "είναι σαν Εβραίος." Με το μητρικό μας γάλα πίνομε και το μίσος διά τους Εβραίους και έχομε κατασκευάσει και μίαν θεωρίαν κατά την οποίαν οιοσδήποτε διαφωνεί μαζί μας είναι πράκτωρ του Σιωνισμού. Αυτή η θεωρία βοηθεί πολύ να παραμένουν οι Μωαμεθανοί μέσα στον στενό κορσέ όπου το Ισλάμ έχει περιορίσει την νόησί τους. Οι Μωαμεθανοί δεν διστάζουν να κατηγορήσουν τον οιονδήποτε που προσπαθεί να εισαγάγη νέας ιδέας ή τρόπους διαφυγής από το αδιέξοδόν μας ως πράκτορα του Σιωνισμού και ο φόβος αυτής της κατηγορίας εμποδίζει τα εκατομμύρια των μωαμεθανών να επανεξετάσουν αυτά τα οποία εδιδάχθησαν.»

Παρά ταύτα, ας ειπούμε και εμείς, μαζί με τον κ. Ομπάμα, τον κ. Ολάντ, τις κυρίς Μέϋ και Μέρκελ, και όλους τους άλλους άρχοντες της Δύσεως ότι οι Μωαμεθανοί είναι καλοί άνθρωποι, καθώς διόλου αυτό δεν έχει κυρίαρχον σημασίαν!

ΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ είναι εάν το Ισλάμ αυτό καθαυτό είναι καλόν, αγαθόν, ειρηνικόν, αν διαπλάθει φιλειρηνικές αγαθές προσωπικότητες ή όχι!
Διά να απαντήσωμε εις το ερώτημα αυτό ας λάβωμε και ας εξετάσωμε τα ιερά κείμενα και την ιεράν παράδοσιν του Ισλάμ. Ας λάβωμε την ιεράν τριάδα κειμένων (το Κοράνιον, τις Χαντίθ και την Σίρα, την βιογραφίαν του Μωάμεθ) και τα πεπραγμένα των τεσσάρων Εναρέτων Χαλιφών, των συντρόφων και διαδόχων του Μωάμεθ! Τί εξάγεται εξ' αυτών;;
Ευρίσκομε εκεί την πρυτανεύουσαν αρχήν του σημερινού Δυτικού Πολιτισμού, αυτήν του Πολιτιστικού Σχετικισμού, η οποία δογματίζει ότι όλες οι θρησκείες, οι κουλτούρες, οι παραδόσεις και τα ήθη και έθιμα όλων των λαών της Υδρογείου είναι εξ ίσου και απολύτως της ιδίας πολιτιστικής και ηθικής αξίας, ισόκυρα και αξιοσέβαστα, άπαντα καλά και αγαθά και οπωσδήποτε αποδεκτά από τα κράτη της Δύσεως να συνυπάρξουν εντός των κοινωνιών τους;; Ευρίσκομε αυτήν την αρχήν του Πολιτιστικού Σχετικισμού ή ευρίσκομε τον Απόλυτον Ρατσισμόν που με ασυγκράτητη λύσσα διατάζει, ορίζει ως απόλυτον θρησκευτικήν επιταγήν ότι ο Καφίρ, πληθ. kuffar (η μεγαλυτέρα ύβρις που μπορεί να σας απευθύνη ο Μωαμεθανός), δηλαδή ο μη-μωαμεθανός, είναι χειρότερος από τα χειρότερα ζώα και πρέπει οπωσδήποτε να φονευθή ή έστω να πωληθή στο σκλαβοπάζαρο ή, εφ' όσον είναι Χριστιανός ή Εβραίος, είναι δυνατόν στην μεγαλοθυμία του ο Χαλίφης να του επιτρέψη να ζήση κατά τους "Κανόνας του [εναρέτου χαλίφου] Όμαρ" ως ραγιάς ξευτιλισμένος [π.χ. αναφέρει διαταγή του Χαλίφου Al-Amir (1101-1130) ότι «η ταπείνωσις του απίστου είναι πράξις πίστεως και η επιβολή της Τζίζγιας είναι σαφής θεϊκή επιταγή (Σούρα 9:29)»] ;;

Η ΕΒΡΑΙΟΦΟΒΙΑ
Τί λέγει ειδικώς διά τους Εβραίους ο Μωαμεθανισμός; Το γνωρίζουν οι Γάλλοι δικαστές;  Ως γράφει η Wafa Sultan : «Οι διδάσκαλοι στο σχολείο [στο πιό 'κοσμικό" μωαμεθανικό κράτος, στην Συρία του Ασσαντ] δεν σταματούσαν να μας λέγουν ιστορίες και λόγια του Μωάμεθ που ομιλούν διά τους Εβραίους και τους Χριστιανούς και αυτά έχουν αφήσει στην ψυχή μας βαθύ σημάδι. Η ιστορία που περισσότερον όλων εχαράχθη στην μνήμην μου είναι αυτή όπου ο Μωάμεθ και οι συνοδοί του άκουσαν έναν μακρινό θόρυβο και ηρώτησαν: «Τί είναι αυτός ο θόρυβος Ω Προφήτη του ΑΛΛΑΧ; και αυτός απεκρίθη: Είναι οι Εβραίοι που υφίστανται βασανιστήρια μέσα στους τάφους τους» (Sahih Bukhari, 1286). Εις μίαν άλλην Χαντήθ ο Μωάμεθ λέγει ότι θα έλθη η ώρα που οι Εβραίοι θα εξολοθρευθούν, θα καταδιωχθούν και θα κρύβωνται πίσω από πέτρες και δένδρα και η πέτρα και το δένδρο θα βγάζουν φωνή λέγοντα: "Ω Μωαμεθανέ, εδώ είναι ένας Εβραίος έλα και θανάτωσέ τον! Η μόνη εξαίρεσις θα είναι το αλατόδενδρο (tamarisk, salt cedar) διότι ανήκει εις αυτούς.» Οι διδάσκαλοι έλεγαν, κι αυτό είναι μία φήμη που κυκλοφορεί στην Συρία, ότι οι Εβραίοι αναγνωρίζουν την αλήθειαν αυτήν και διά τούτο στο Ισραήλ φυτεύουν πολλά τοιαύτα δένδρα!»
Λέγομε: Πω-πώ! Κάποιοι φορούσαν στους Εβραίους το "κίτρινο αστέρι"! Ποιοί άραγε τούς το είχαν φορέσει;; Μία διαταγή του 1121 εκδοθείσα στην Βαγδάτην ορίζει ότι «Δύο κίτρινα εμβλήματα θα φέρωνται από τους Εβραίους, ένα στο κάλυμμα της κεφαλής και ένα στον λαιμό. Επιπλέον κάθε Εβραίος πρέπει να φέρη κρεμασμένο με αλυσιδίτσα από τον λαιμό του ένα τεμάχιον μολύβδου με γεγραμμένην επ' αυτού την λέξιν Dhimmi. Επίσης αυτός οφείλει να φορή ένα ζωνάρι κίτρινο. Οι γυναίκες οφείλουν να φορούν ένα μαύρο και ένα ερυθρόν υπόδημα και να έχουν κρεμασμένη στον λαιμό ή στα υποδήματα μία μικρή καμπανίτσα.»

Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ
Είναι δυνατόν ένας καλός Μωαμεθανός να είναι φιλικός μαζί μας;; ΟΧΙ, φυσικά, το απαγορεύει το Κοράνιον!  Παράδειγμα: Σούρα 5:51 «Ω πιστοί! Μην παίρνετε τους Εβραίους και τους Χριστιανούς ως φίλους σας! Αυτοί είναι φίλοι μεταξύ τους! Κι εκείνος από εσάς που πιάνει φιλίες με αυτούς γίνεται ένας από αυτούς! Ο ΑΛΛΑΧ δεν καθοδηγεί τον άδικο και παράνομο!» Αυτό γράφετε επίσης σε άλλες δώδεκα Σούρες του Κορανίου! Γενικώς, υπάρχει το δόγμα «al-wala' wa'l-bara» (νομιμοφροσύνη [έναντι της κοινότητος] και αποφυγή [των απίστων]),  τουτέστιν ότι ο συμφυρμός με τους απίστους προκαλεί την διάστασιν του πιστού από την κοινότητά του, πράγμα που είναι θανάσιμον αμάρτημα και καταστρεπτικόν δι' αυτόν!
Λέγουν, ότι οι Μωαμεθανοί στην Ευρώπην αντιμετωπίζουν την περιθωριοποίησιν, ότι δεν συμμετέχουν στο κύριον ρεύμα της κοινωνικής ζωής. Ας με συγχωρούν, οι Ευρωπαίοι πταίουν αν οι Μωαμεθανοί αποκλείουν τελείως κάθε επαφήν με τους απίστους; Αυτοί οι ίδιοι, συμφώνως προς τας 13 Σούρας του Κορανίου και τα γενικώς ισχύοντα θεωρούν, ως βλέπομε ανωτέρω, θανάσιμον αμάρτημα κάθε σχέσιν με τους απίστους!
----
ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ: ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΦΟΒΙΑΣ:
 Βλέπομε βίντεο όπου δημοσιογράφος επισκέπτεται ένα σχολείον στην Γερμανίαν και θέτει ερωτήσεις σε νεαρές, "ενσωματωμένες" βεβαίως, Μωαμεθανές (φαίνονται 15-17 ετών, Αράβισσες, λευκές ίσως Βορειο-αφρικανές). Ερωτά τί σημαίνει η λέξις die Integration και απαντούν άνευ βεβαιότητος "να αποκλείης κάποιους"· τους εξηγεί ότι είναι το αντίθετον. Ερωτά: -Ποιά από εσάς έχει Γερμανούς φίλους; Τα κορίτσια ξεσπούν σε χαχανιτά! -Όχι, εγώ όχι! -Ούτε έναν; -Ούτε έναν! -Ούτε εγώ! -Ούτε εγώ! -Γιατί δεν έχετε Γερμανούς φίλους; Μία κοπέλα, με κάποια αμηχανία  και παίζοντας με το κολλιέ της, εξηγεί: -Διότι αυτοί δεν ανήκουν σε εμάς. Δεν μπορώ να είμαι σαν κι αυτούς. Η δημοσιογράφος γυρίζει σε μία άλλη κοπέλλα: -Εσύ δεν συμπαθείς τους Γερμανούς; Αυτή με περισσότερον θάρρος απαντά: -Έχει ως εξής το πράγμα: Αν κάνεις παρέα με Γερμανούς, αυτοί κάνουν διαφορετικά πράγματα από σένα. Διά παράδειγμα τρώγουν χοιρινό. Είμαι αηδιασμένη από αυτούς, γιά να είμαι ειλικρινής. Όταν το βλέπω αυτό αηδιάζω απολύτως! Κοιτάξτε! Αν οι μετανάστες μείνουν στην Γερμανία κι όλοι οι Γερμανοί εξαφανισθούν σε μία ημέρα, ουδείς θα δώση σημασία!
----
Είναι το Ισλάμ, ως λέγουν, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ;; Εις εκάστην προσευχήν, δηλαδή πεντάκις ημερησίως, ακούγεται η λεγομένη Φάτεχα, το εναρκτήριον του Κορανίου κεφάλαιον, η Σούρα 1:6-7: Οδήγησέ μας στην ευθείαν οδόν. Στην οδόν εκείνων που τους ευεργέτησες. Και όχι στην οδόν των υποπεσόντων εις την Οργήν Σου και στην οδόν των πεπλανημένων.
Οι «μαγντούμπη αλέϋκομ», οι υποπεσόντες εις την Οργήν Σου, είναι οι Εβραίοι, και οι «ουάλα αλ-ντάλιν», οι πεπλανημένοι, είναι οι Χριστιανοί. Ούτως πεντάκις ημερησίως υπενθυμίζεται στον πιστόν η διαφορά μεταξύ των θρησκειών και καλλιεργείται η Θρησκευτική μισαλλοδοξία (Religious Intolerance) καθώς ευθέως αποδίδεται μομφή στις άλλες θρησκείες!
Τί λέγουν οι θρησκευτικές κορυφές του Ισλάμ;;  Οι πιστοί λαμβάνουν την θρησκευτικήν διδασκαλίαν τους κατευθείαν από την εκκλησιαστικήν κεφαλήν, τον Γκραν-Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας. Ούτος εμφανίζεται μέσω του Saudi state television εις μίαν γιγαντο-οθόνην με σύνδεσιν διπλής κατευθύνσεως, οπότε οι πιστοί θέτουν ερωτήσεις και ο  Γκραν-Μουφτής απαντά αυθεντικώς και η απάντησίς του συνιστά φετφά. Παράδειγμα:
Ερώτησις: «Ωρισμένοι λέγουν ότι δεν πρέπει να ονομάζωμε τους Εβραίους και τους Χριστιανούς kuffar και πρέπει να υπάρξη διάλογος και καλές σχέσεις μεταξύ μας, τί απαντάτε εις αυτό;»
Απάντησις: «Δεν είναι αλήθεια. Εβραίοι και Χριστιανοί δεν ακολουθούν τον Προφήτην Μωάμεθ και είναι kuffar. Θα υπάγουν στην Γέενναν του Πυρός. Οι Μωαμεθανοί δεν επιτρέπεται να βοηθήσουν τους απίστους. Οιοσδήποτε βοηθεί ή υπερασπίζεται έναν αποστάτην, έναν παγανιστήν, έναν άθεον ή οιονδήποτε επιτιθέμενον στο Ισλάμ, υφίσταται την κατάρα του ΑΛΛΑΧ!»
----
Είναι δυνατόν να παραδεχθή ο Μωαμεθανός ότι τού έκανες ένα καλόν;;  Ως γράφει η Wafa Sultan : «Στο σχολείον μας έδιδαν ένα ποτήρι γάλα στα πλαίσια της βοηθείας του ΟΗΕ προερχόμενον από τις ΗΠΑ. Ο διδάσκαλός μας έλεγε: "Φαντάζεσθε τί συμβαίνει εδώ; Η Αμερική δωρίζει γάλα στα παιδιά της Συρίας γιά να εξαπατά τον κόσμον ότι τάχα είναι γενναιόδωρη, ενώ χαρίζει τανκς στα Εβραιόπουλα!" Οι περισσότεροι από εμάς δεν έπιναν το γάλα αλλά το έχυναν στο χώμα της αυλής διότι ήτο το δηλητηριασμένον δώρον του εχθρού!»
----  
Ας κλείσωμε με μίαν ιστορίαν αφιερωμένην εις όσους φρικιούν με τους αποκεφαλισμούς:

Ο θάνατος του Kaab Bin al-Ashraf

Από τον Ibn al Athir, τον Άραβα Μωαμεθανόν ιστορικόν της ζωής του Μωάμεθ: «Ο Μωάμεθ, ο Θεός ας τον ευλογεί, έστειλε πέντε άνδρες να φονεύσουν τον Kaab Bin al-Ashraf ο οποίος τον εχλεύαζε και διήγειρε την φυλήν των Κουραϊσιτών (Quraysh) εναντίον του. Μεταξύ των πέντε ήτο και ο αδελφός του Kaab, ο Abu Naila. Ο Μωάμεθ τους συνώδευσε έως το μέρος ονόματι Baqi’ al-Gharqad και από εκεί τους εξαπέστειλε λέγοντας: "Πηγαίνετε στο όνομα του ΑΛΛΑΧ. Είθε ο ΑΛΛΑΧ να σας βοηθήση. Όταν οι πέντε άνδρες έφθασαν στον καταυλισμόν του Kaab, ο αδελφός του ο Abu Naila τον εφώναξε και ο Kaab πετάχθηκε από την κουβέρτα του και βγήκε έξω αισθανόμενος ασφαλής επειδή άκουσε την φωνήν του αδελφού του. Τότε οι πέντε επέπεσαν επ' αυτού και τον εφόνευσαν, απέκοψαν την κεφαλήν του και επέστρεψαν στο Baqi’ al-Gharqad και ανεκραύγασαν "Μεγάλος είναι ο Θεός". Ο Μωάμεθ, ο Θεός ας τον ευλογεί, τους άκουσε και είπε "Μεγάλος είναι ο Θεός", αντιλαμβανόμενος ότι εφόνευσαν τον Kaab. Όταν έφθασαν πλησίον του Μωάμεθ αυτός προσηύχετο. Τους είπε: "Επιτύχατε αξιοτίμως" και αυτοί πέταξαν την κεφαλή του Kaab στα χέρια του.»
Όταν ένας Μωαμεθανός διαβάζει αυτήν την ιστορίαν, ασχέτως του πόσον μορφωμένος ή πληροφορημένος είναι, δεν ευρίσκει εις αυτήν τίποτε που να τον κάνει να ανερωτηθή: "Εις ποίον σημείον αυτής της ιστορίας φαίνεται η Αποστολή την οποίαν ενεπιστεύθη ο ΑΛΛΑΧ στον Προφήτην;" Όταν οι τρομοκράτες στο Ιράκ και αλλού αποκεφαλίζουν τους ομήρους χωρίς οιονδήποτε ενδοιασμόν, ο κόσμος ερωτά: "Διατί το πράττουν;" Ο Μωαμεθανοί που χαρακτηρίζουν εαυτούς ως μετριοπαθείς απαντούν: "Αυτοί οι τρομοκράτες αντιλαμβάνονται κακώς τις διδασκαλίες του Ισλάμ." Αλλά ερωτούμε: Δεν αντελήφθησαν καλώς την ιστορίαν του τίνι τρόπῳ οι σύντροφοι του Μωάμεθ εδολοφόνησαν τον Kaab Bin al-Ashraf και κατόπιν πέταξαν το κεφάλι του στα χέρια του Μωάμεθ;
Οι τρομοκράτες δεν κατανοούν τα λεχθέντα υπό του Μωάμεθ όμως επίσης δεν κατανοούν και τις πράξεις του; Εκατοντάδες ιστορίες παρόμοιες με τον φόνον του Kaab Bin al-Ashraf γεμίζουν τις βιογραφίες του Προφήτου και αποτελούν την κυρίαν πηγήν μαθήσεως του Μωαμεθανικού κόσμου. Η Umm Qirfa ήτο μία γραία άνω των εκατόν ετών η οποία έγραψε ένα σατιρικόν τετράστιχον διά τον Μωάμεθ. Οι ακόλουθοι του Μωάμεθ έδεσαν τα πόδια της σε δύο καμήλες και οδηγούντες αυτάς προς τας αντιθέτους διευθύνσεις την διεμέλισαν. Οι Μωαμεθανοί υπερηφανεύονται δι' αυτήν την δολοφονίαν, την οποίαν θεωρούν ως απόδειξιν της πίστεως των οπαδών του Μωάμεθ στο Ισλάμ. Αυτό το πολιτιστικόν κεφάλαιον των λόγων και των πράξεων του Μωάμεθ παραμένει επί δεκατέσσερεις αιώνες η "ηθική πυξίδα" του κάθε Μωαμεθανού, όποιος κι αν είναι!

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
=============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου