Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

22 Φεβρουαρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ - Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

 Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Επέκρινες την ομοφυλοφιλία στη Σουηδία; Θα πας φυλακή. Κανένα πρόβλημα για το ευρωπαϊκή δικαστήριο


Όποιος αμφισβητήσει δημόσια την φιλο-ομοφυλοφιλική ατζέντα στη Σουηδία, μπορεί να βρεθεί στη φυλακή, και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) έχει αποφανθεί ότι αυτό δεν αποτελεί καμία παραβίαση των δικαιωμάτων. Το 2004, η σουηδική κυβέρνηση καταδίκασε μια ομάδα που εκτύπωσε και μοίρασε φυλλάδια για "διέγερση κατά εθνικής ή εθνοτικής ομάδα," ένα έγκλημα που φέρει ως μέγιστη ποινή φυλάκιση 2 ετών.
Οι τέσσερις άνδρες είχαν καταδικαστεί το 2006 από Επαρχιακό Δικαστήριο, η οποία απόφαση αναιρέθηκε, αλλά επικυρώθηκε αργότερα από το Ανώτατο Δικαστήριο με μια στενή απόφαση 5-3.
Οι τέσσερις άσκησαν έφεση ενώπιον του ΕΔΑΔ, το οποίο αποφάνθηκε στις 9 Φεβρουαρίου ότι η προσφυγή τους ήταν «προδήλως αβάσιμη». Το δικαστήριο είπε ότι η καταδίκη δεν αποτελούσε παράβαση του άρθρου 10 (ελευθερία έκφρασης) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ήταν μια "νόμιμη και αναλογική παρέμβαση" στα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης των προσφευγόντων και ήταν αναγκαία για την προστασία της «υπόληψης και των δικαιωμάτων των άλλων».
Η υπόθεση ξεκίνησε το 2004, όταν οι τέσσερις ακτιβιστές διένειμαν περίπου 100 φυλλάδια σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο οποίο εκφράζανε τις αντιρρήσεις τους για την ευρεία αποδοχή της ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας.



Το φυλλάδια έγραφε: "Η Ομοφυλοφιλική Προπαγάνδα. Μέσα σε λίγες δεκαετίες η κοινωνία μετακινήθηκε από την απόρριψη της ομοφυλοφιλίας και άλλων μορφών σεξουαλικών παρεκκλίσεων στην πλήρη αποδοχή αυτής της παρεκκλίνουσας σεξουαλικής ροπής. Οι αντι-σουηδοί δάσκαλοί σας ξέρουν πολύ καλά ότι η ομοφυλοφιλία έχει μια ηθικά καταστροφική επίπτωση στην ουσία της κοινωνίας και θα προσπαθήσουν πρόθυμα να την παρουσιάσουν ως κάτι φυσιολογικό και καλό. "
Τα φυλλάδια ενθάρρυναν τους αναγνώστες να δουν την φιλο-ομοφυλοφιλική προπαγάνδα επισημαίνοντας τη σχέση μεταξύ της εξάπλωσης του HIV / AIDS και της αύξησης της ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας από μολυσμένα άτομα, και το ότι ομάδες του ομοφυλοφιλικού λόμπι προσπαθούν να «υποβαθμίσουν» την υποστήριξή τους προς την παιδοφιλία.
Οι τέσσερις ακτιβιστές, Tor Fredrik Vejdeland, Mattias Harlin, Björn Täng και Niklas Lundström, αρνήθηκαν στο δικαστήριο ότι είχαν την πρόθεση να εκφράσουν περιφρόνηση για τους ομοφυλόφιλους, αλλά ο σκοπός τους ήταν να "ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με την έλλειψη αντικειμενικότητας στο σουηδικό εκπαιδευτικό σύστημα. "
Το σουηδικό Ανώτατο Δικαστήριο αναγνώρισε το δικαίωμα των προσφευγόντων να εκφράσουν τις ιδέες τους, αλλά οι δηλώσεις του θεωρήθηκαν ότι ήταν «άσκοπα προσβλητικές». Η απόφαση ιδιαίτερα σημείωσε ότι οι μαθητές στο σχολείο δεν είχαν τη δυνατότητα να αρνηθούν τα φυλλάδια, τα οποία είχαν αφεθεί σε θυρίδες.
Οι δικαστές είπαν ότι ο σκοπός για το ξεκίνημα μιας συζήτησης με τους μαθητές με επιχειρήματα «θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί χωρίς τις προσβλητικές δηλώσεις προς τους ομοφυλόφιλους ως ομάδα».
Τελικά, οι τρεις πρώτοι αιτούντες καταδικάστηκαν με ανασταλτικές αποφάσεις σε συνδυασμό με πρόστιμα που κυμαίνονταν από περίπου 200 έως 2.000 ευρώ και ο τέταρτος αιτών καταδικάστηκε σε αστυνομική επιτήρηση.
Κορυφαία ευρωπαϊκή φιλο-ομοφυλοφιλική «ΜΚΟ» που χρηματοδοτείται άμεσα από την ΕΕ / ολλανδική κυβέρνηση και τον George Soros

Αυτή την εβδομάδα, ένας Βρετανός ευρωβουλευτής, ο Godfrey Bloom, μέλος της ευρω-σκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP, του Nigel Farage), ζήτησε να μάθει γιατί μια φαινομενικά ανεξάρτητη ΜΚΟ, η International Gay and Lesbian Association (ILGA-Europe), λαμβάνει έως το 2/3 του προϋπολογισμού λειτουργίας της απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 
Ο Bloom δήλωσε ότι η ομάδα λαμβάνει συνολικά το 70 τοις εκατό της χρηματοδότησης από πηγές φορολογούμενων - είτε από την ΕΕ είτε από την ολλανδική κυβέρνηση.
Ο Bloom, επισήμανε τα δημοσιευμένα στοιχεία της IGLA για το 2011 που έλεγαν ότι το 67,7 τοις εκατό του συνολικά 1.824.000 ευρώ προϋπολογισμού της, (1.252.600€) προέρχονται από επιχορηγήσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ένας άλλος ύψους 50.000 € χορηγήθηκε από την ολλανδική κυβέρνηση. Από το υπόλοιπο 521.400 € του προϋπολογισμού της, η ομάδα έλαβε συνολικά 402.400 € από τρία άτομα: τον Τζορτζ Σόρος, την Sigrid Rausing και ένα ανώνυμο δωρητή.
Η ομάδα εξέδωσε μια ανακοίνωση στο blog της λέγοντας, «οργανώσεις-μέλη της ILGA-Europe πληρώνουν τη συμμετοχή τους στην ILGA (World) άμεσα." Οι ατομικές συνδρομές των μελών, η ομάδα είπε, "χρησιμοποιούνται από την Παγκόσμια Ένωση για την υποστήριξη οργανώσεων LGBTI σε άλλες περιοχές του κόσμου. " Ο δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη, JC von Krempach, γράφοντας στο blog ‘Turtle Bay and Beyond’, τόνισε ότι αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι, ουσιαστικά, μία κυβερνητική οργάνωση που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να ασκεί πιέσεις για αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Εδώ και μερικά χρόνια, στην ομάδα δεν χορηγήθηκε το καθεστώς των ΜΚΟ στον ΟΗΕ, λόγω της σύνδεσής της με ομάδες που προωθούν την παιδεραστία, αλλά αυτό τελικά ανατράπηκε εξαιτίας συνδυασμένης άσκησης πίεσης από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον, οι κανόνες των Ηνωμένων Εθνών λένε ότι μια ΜΚΟ, μια «μη-κυβερνητική οργάνωση», πρέπει, εξ ορισμού, να μην χρηματοδοτείται από τις κυβερνήσεις.

Ο Austin Ruse, του Ινστιτούτου Καθολικής Οικογένειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έγραψε ότι υπάρχει "κόντρα" στα Ηνωμένα Έθνη με τις ευρωπαϊκές χώρες που πιέζουν την φιλο-ομοφυλοφιλική ατζέντα. "Τα ευρωπαϊκά έθνη πιέζουν εξτρεμιστικές ομάδες ομοφυλοφίλων να βρεθούν στην επιτροπή του ΟΗΕ για τις ΜΚΟ," δήλωσε ο Ruse.
"Άλλες κυβερνήσεις," συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, «έχουν ως σκοπό να κάνουν την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα ένα ανθρώπινο δικαίωμα που θα επιβάλλεται από το διεθνές δίκαιο."

Ο Godfrey Bloom ρώτησε από τους Ευρωπαίους Επιτρόπους, "λαμβάνοντας υπόψη την αναλογία της συνεισφοράς της Κοινότητας στη χρηματοδότηση της ILGA-Europe, η Επιτροπή πιστεύει ότι η ILGA-Europe μπορεί να περιγραφεί ως μια ‘μη κυβερνητική οργάνωση’;

Ο Bloom συνέχισε, "Πώς αξιολογεί η Επιτροπή την επιρροή που μπορούν να ασκήσουν εύποροι ιδιώτες στις ΜΚΟ που επιδοτούν; Υπάρχει κίνδυνος για πρόσωπα όπως ο κ. George Soros να μπορούν να «αγοράσουν» οι ίδιοι μία ή περισσότερες μη κυβερνητικές οργανώσεις που θα εξαρτώνται οικονομικά από τις δωρεές τους; Πώς αξιολογεί η Επιτροπή τον αντίκτυπο αυτού του συγκεκριμένου τύπου «φιλανθρωπίας» για τη δημοκρατία; "

Άγγλος καθολικός επίσκοπος προτρέπει τους βουλευτές να αντισταθούν στην πρόταση για "γάμο των ομοφυλοφίλων" από τους Συντηρητικούς

Ο καθολικός επίσκοπος της Σριούσμπερι στη βορειοδυτική Αγγλία κάλεσε τους βουλευτές να αντισταθούν στις προσπάθειες της κυβέρνησης συνασπισμού και του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να επιβάλει «γάμο ομοφυλοφίλων». O Επίσκοπος Μαρκ Ντέιβις είπε ότι «οι πολιτικοί με χριστιανική συνείδηση» πρέπει να προστατεύσουν την "Θεόδοτη έννοια του γάμου για χάρη όλων των επερχόμενων γενεών. "
Ο επίσκοπος Ντέιβις, στην εκκλησία του Αγίου Wilfrid στο Northwich του Cheshire επέκρινε την ιδέα ότι «η πρόοδος» σημαίνει πάντα μια «συνεχή μετατόπιση» μακριά από τα χριστιανικά θεμέλια της κοινωνίας. Χαρακτήρισε την πρόταση να επιτραπεί η συμβίωση ομοφυλόφιλων να ονομάζεται ‘γάμος’ μια "ριζοσπαστική αλλαγή στα θεμέλια της κοινωνίας μας."
Τα σχόλια έγιναν μετά την είδηση ​​ότι περισσότεροι από 100 βουλευτές των Συντηρητικών μπορεί να ψηφίσουν κατά της πρότασης που θα ανατρέπει το νομικό ορισμό του γάμου ως μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα άνοιγε μια «δημόσια διαβούλευση» το Μάρτιο, όχι για το αν υπάρχει αποδοχή της ιδέας, αλλά μόνο για τους νομικούς μηχανισμούς με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί αυτή.
Ο επίσκοπος Ντέιβις είπε «είμαστε αντιμέτωποι με μια νοοτροπία που θεωρεί την πρόοδο μόνο ως μια συνεχή μετατόπιση της κοινωνίας μας μακρύτερα και μακρύτερα από τα θεμέλια μέχρι να μην έχει μείνει τίποτα για την οικογένεια και την κοινωνία εξαιτίας της ‘αλλαγής’, και της πολιτικής μόδας της σκέψης.
«Οι φωνές μας πρέπει τώρα να υψωθούν και να ακουσθούν όσο πιο καθαρά γίνεται, προκειμένου να αναγγείλουμε την Θεόδοτη σημασία του γάμου, όχι μόνο για χάρη αυτής της γενιάς, αλλά για χάρη όλων των επερχόμενων γενεών."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου