Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

10 Φεβρουαρίου 2012

Κουβέλης-Ρεπούση vs. Aγίου Πειραιώς +ΣΧΟΛΙΟΝ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

http://www.eglimatikotita.gr/2012/02/blog-post_6086.html

Απέναντι στον Φώτη Κουβέλη ο Σεραφείμ Πειραιώς για τη Ρεπούση 

Οι επιθέσεις από αριστεριστές κατά του μητροπολίτη Πειραιά, με αφορμή την αντίδρασή του στη διαφαινόμενη υποψηφιότητα της Μαρίας Ρεπούση (τομεάρχης Παιδείας της Δημοκρατικής Αριστεράς) στον Πειραιά (Β'), κλιμακώνονται με ασεβείς χαρακτηρισμούς εναντίον του. Την ίδια ώρα, ο δημοφιλής στο μεγάλο λιμάνι ιεράρχης, δεν σκοπεύει, όπως διαφαίνεται, να βάλει νερό στο κρασί του, απέναντι σε μια εθνομηδενιστική όσο και προκλητική για όλους τους Έλληνες υποψηφιότητα.
Όπως μαθαίνουμε......
στα μικρασιατικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, επικρατεί αναστάτωση, καθώς η Δημοκρατική Αριστερά ξεκινά την εκστρατεία της στον Πειραιά, με την ανακοίνωση μιας υ όλες τις μαρτυρίες Ελλήνων που έζησαν τα γεγονότα.

Ένας αριστεριστής εν ονόματι Νότης Ανανιάδης, επιτίθεται με δριμύτητα στον ιεράρχη, μιλώντας για «απροκάλυπτη, θρασύτατη, μισαλλόδοξη και προκλητική αυτή επίθεση του Πειραιώς», που «υποχρεώνει κάθε δημοκρατικό πολίτη του Πειραιά, πολύ περισσότερο κάθε αριστερό, να πάρει ευθέως θέση: κατά του παπά, δίπλα στη Μαρία».


Απλά πράγματα: δεν υπάρχει πιο βέβηλη, ιερόσυλη, ασεβής, απεχθής και σταλινική ενέργεια (ξέρει από τις τελευταίες ως αριστερός ο κ. Ανανιάδης), από την ασέλγεια εις βάρος της μνήμης των αναρίθμητων θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η αντι-επιστημονική τυμβωρυχία που επιχείρησε, ευτυχώς ανεπιτυχώς, η Μαρία Ρεπούση, προσβάλλοντας βάναυσα εκατομμύρια Έλληνες, την καθιστά ανεπιθύμητο πρόσωπο όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά παντού.


Όσο για τη λέξη «ιταμός» που ο προαναφερόμενος κύριος χρησιμοποιεί για τον ιεράρχη στο γραπτό του, λέει πολλά για την ποιότητα όλων όσων έχουν αναλάβει την προώθηση των εθνομηδενιστικών μυθευμάτων περί «συνωστισμού».

--------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ:
ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΩΣ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΣ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ-ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ-ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ-ΜΕΘΟΔΙΚΑ-ΟΛΟΜΕΤΩΠΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΗΞΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΟΜΑΔΕΣ-ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΔΕΞΙΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ: ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, Η κ. ΡΕΠΟΥΣΗ ΗΤΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ ΔΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΡΕΠΟΥΣΗ, ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΗΡΙΞΕ ΣΘΕΝΑΡΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ.) !
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΙ ΑΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΝ Χ.Ο. !!!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ --ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ-- ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΑΙ ΚΛΠ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΑΝ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ "ΓΝΩΣΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΗ ΔΕΙΝΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΗ ΣΤΑΣΙΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
ΔΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ/ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?? ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, ΤΗΣ ΣΙΑ κι ο,τι άλλο φανταστείτε) ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΤΑ ΚΡΗΜΝΩΝ !!!
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΑΘΕΟΥΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΖΕΙΝ ...ΜΑΡΞΙΣΜΟ !!!!
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ !!!
Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΣ ΚΑΜΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!
----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου