Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

6 Μαρτίου 2012

Μάξιμος Χαρακόπουλος : "Τρέμω στην ιδέα την επομένη των εκλογών η Βουλή να είναι ένα Jurassic park" +ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΕΡΙ Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΤΟ ΠΙΟ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ Jurassic park ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ.!!!
ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ "ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΟΔΙΣΜΟ" ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ  ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ Jurassic park ΠΟΥ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΓΗΡΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ --ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΣΑΜΑΡΑ-- ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ!!! 
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΑΡΩΝ), ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΙ! ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΟΜΟΙΑΣΗ, ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ (ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΚΚΑΛΟ" ΕΙΝΑΙ "ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ"), ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ κοκ! ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΑΥΤΗΣ (ΤΩΝ ΦΛΟΥΦΛΗΔΩΝ κατά τον κ. Φ. Κρανιδιώτη) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΤΡΥΦΗΛΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ!
ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ  ΜΕΤΕΜΟΡΦΩΘΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ Jurassic park ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑΣ ΙΔΕΑΣ! 
------ΛΕΓΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ, "ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ!! (ΙΔΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ "ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ")!
------ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΠΤΕΙΣ ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!! ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ!!! 
------ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΟ "ΣΤΕΓΝΩΜΑ" ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ κλπ κλπ), ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΑΞΑΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΗ ΚΑΝΕΙΣ!!!
------ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΙ ΣΑΦΩΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!! ΤΟΙΑΥΤΗ ΠΡΑΞΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ!!! (ΣΤΟ Jurassic park ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΓΚΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΡΩΓΜΟΙ: "ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ"! --ΝΑΙ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ "ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ"!!)

------ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΤΩΝ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΙΔΗΣ ΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ Jurassic park, ΑΠΟ ΤΟ "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ, ΤΑΧΕΙ ΑΥΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ" ΕΩΣ ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ"! ΝΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ", ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΟΜΟΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ή ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΗΚΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΛΕΓΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ"!! 

------ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ. Jurassic park, ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ" ?? ΕΔΩ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ, ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΘΡΩΣ, ΛΕΓΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ή ΓΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ !!! 
------------------------------ 

Μάξιμος Χαρακόπουλος : "Τρέμω στην ιδέα την επομένη των εκλογών η Βουλή να είναι ένα Jurassic park"

05-03-2012 15:15:35



 Image«Τρέμω στην ιδέα την επομένη των εκλογών στη Βουλή να έχουμε μια πανσπερμία κομμάτων. Η Βουλή να είναι ένα Jurassic park, από μικρά κόμματα τα οποία απλά θα εκφράζουν ένα καταγγελτικό λόγο, έναν αντιευρωπαϊκό λόγο και δεν θα πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5».

«Κυριολεκτικά θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας για τη χώρα και θα πρέπει να αγωνιστούμε, με νύχια και με δόντια για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε να υπάρχει ισχυρή πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή που να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εκλογές αυτές είναι πάρα πολύ κρίσιμες. Η χώρα βρίσκεται σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ίσως, το τρίτο κρισιμότερο μετά τον πόλεμο και στη Νέα Δημοκρατία βρισκόμαστε σε προεκλογικούς ρυθμούς, από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η αποστολή αυτής της κυβέρνησης». Σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νεάς Δημοκρατίας.

O κ. Χαρακόπουλος είπε: «Η Γραμματεία Προγράμματος δουλεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό με θεματικές ομάδες εργασίας, για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται το πρόγραμμά αυτό, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης. Θα υπάρξουν θεματικές συνδιασκέψεις και κάποιο προγραμματικό Συνέδριο. Συνεπώς, μέχρι τις εκλογές θα υπάρξουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να επικοινωνήσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα εστιαστεί, κυρίως, σ' ένα χρονοδιάγραμμα αναπτυξιακών μέτρων. Στόχος μας είναι να πείσουμε την ελληνική κοινωνία για το σημαντικό διακύβευμα που έχουμε μπροστά μας σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Τέλος, ο κ. Χαρακόπουλος μίλησε για τις προϋποθέσεις, ώστε να υπάρξει συνεργασία των κομμάτων. «Για να υπάρξει συνεργασία κομμάτων θα πρέπει να υπάρξει μια προγραμματική σύγκλιση. Εμείς έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση σε πολλά ζητήματα σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία επιμένει ότι η χώρα με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική οδηγείται στην ύφεση. Πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με το κόμμα εκείνο το οποίο κατ' εξοχήν οδήγησε τη χώρα στην ύφεση;»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου