Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Ιουνίου 2012

"Το τουρκικό κράτος διακινεί τους λαθρομετανάστες"!


"Το τουρκικό κράτος διακινεί τους λαθρομετανάστες"!




  • Έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα από την FRONTEX: Το επίσημο τουρκικό κράτος προωθεί την λαθρομετανάστευση και στέλνει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα! 
  • Η έκθεση, που παρουσιάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία διευκολύνει  την είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα  και την πολιτική χρήση αυτής της εισβολής από την Τουρκία για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των γειτόνων μας.
  • Σύμφωνα με την έκθεση η κυβέρνηση Ερντογάν εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει βίζα εισόδου στην Τουρκία σε υποψήφιους λαθρομετανάστες κυρίως από τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, οι οποίοι φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη με πτήσεις τσάρτερ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
  • Από εκεί οι χιλιάδες λαθρομετανάστες μετά την ξεκούραστη πτήση τους προς την Κωνσταντινούπολη οδηγούνται προς τον Έβρο όπου η φιλεύσπλαχνη ελληνική πολιτεία υποδέχεται τους εκατοντάδες λαθροεισβολείς, αφού στα σύνορα με την Τουρκία δεν υπάρχει εδώ και χρόνια τίποτα να τους εμποδίζει να διασχίσουν τον ποταμό ούτε καν τα παλαιά ναρκοπέδια τα οποία απομακρύνθηκαν από τις αφελείς ελληνικές κυβερνήσεις στο πλαίσιο διεθνών υποχρεώσεων.
  • Ως γνωστό  οι άνθρωποι αυτοί καταλήγουν στο κέντρο της Αθήνας και κάποια στιγμή στο σαλόνι του σπιτιού μας απειλώντας να σκοτώσουν κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο για μερικά ευρώ. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κλοντ Γκεάν, οι λαθρομετανάστες που έχουν προορισμό την Ευρώπη δεν διασχίζουν πλέον τη Μεσόγειο από τη Βόρεια Αφρική, αλλά έρχονται μέσω Τουρκίας, όπου στη συνέχεια εισέρχονται στην Ελλάδα και από εκεί στη Γαλλία και σε άλλες χώρες του Σένγκεν.
  • Η έκθεση της FRONTEX προειδοποιεί ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα θα εξακολουθήσουν να αποτελούν πόλο έλξης των λαθρομεταναστών και το 2013, οπότε και εκτιμάται ότι ο αριθμός των συλληφθέντων θα κυμανθεί στα επίπεδα των τελευταίων δύο ετών, δηλαδή μεταξύ 40.000 και 57.000 ! 
  • Αυτό όμως που είναι εντυπωσιακό και επιβεβαιώνει το γνωστό ρητό ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος συμμορία και η Ελλάδα ένα κράτος "παιδική χαρά" είναι η διαπίστωση της ΕΕ  ότι η Τουρκία ακολουθεί αυτή την τακτική θέλοντας να εκβιάσει την Ελλάδα και την Ε.Ε. και να αποσπάσει την κατάργηση της βίζας για τους υπηκόους της που θέλουν να ταξιδέψουν προς τα κράτη-μέλη.
  • Για τον ίδιο λόγο αρνείται να εφαρμόσει τη συμφωνία που υπέγραψε με την Ε.Ε. για την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών που εισέρχονται από το έδαφός της στην κοινοτική επικράτεια. Τώρα πώς γίνεται να υπάρχουν πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν με τους Τούρκους το ζήτημα της επιστροφής των λαθρομεταναστών αυτό μένει να αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικής διδασκαλίας στις σχολές ψυχιατρικής.   

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
--------------------------------------
Δήλωση Πάνου Παναγιωτόπουλου για την έκθεση κόλαφος της FRONTEX για την Τουρκία



Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κόλαφο για το Τουρκικό κράτος αποτελεί η Έκθεση για τη λαθρομετανάστευση της FRONTEX, που παρουσιάστηκε στο χθεσινό Συμβούλιο των αρμοδίων Υπουργών στις Βρυξέλλες.
Η Έκθεση επιβεβαιώνει μια πραγματικότητα, που εμείς τουλάχιστον ως Ν.Δ. δεν έχουμε κουραστεί να καταγγέλλουμε εδώ και πολλά χρόνια: ότι δηλαδή η Τουρκία λειτουργεί με επιλογή των κυβερνήσεών της ως διεθνές κέντρο συγκέντρωσης και διακίνησης λαθρομεταναστών από τρίτες χώρες προς την Ε.Ε. με πύλη εισόδου τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.
Η ίδια Έκθεση αποτυπώνει επίσης το γεγονός ότι η Τουρκία γράφει στα παλαιότερα υποδήματά της τα πρωτόκολλα επαναπροώθησης λαθρομεταναστών, τα οποία έχει υπογράψει στο παρελθόν με την Ελλάδα.
Κατόπιν όλων αυτών, είναι δίκαιο να θέσουμε τα ερωτήματα: Είναι δυνατόν να ανέχεται η Ε.Ε. μια τέτοια συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία πλήττει την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ειρήνη  στις περισσότερες Ευρωπαϊκές κοινωνίες και συνιστά Εθνική απειλή για χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου όπως η Ελλάδα;
Είναι δυνατόν να συζητείται στα Συμβούλια Υπουργών στις Βρυξέλλες η εξαίρεση ορισμένων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα ενιαία Ευρωπαϊκά σύνορα της Συμφωνίας Σένγκεν, χωρίς πρώτα να έχει αντιμετωπιστεί άμεσα η βασική αιτία του προβλήματος, που είναι η κατευθυνόμενη ροή του κύριου όγκου των λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα μέσω των Ελληνοτουρκικών συνόρων;
Η Έκθεση της FRONTEX επιβεβαιώνει και αναδεικνύει τις μεγάλες αλήθειες, που ακούγονταν μέχρι τώρα συνεχώς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από πολλές  πλευρές του πολιτικού φάσματος, αλλά ορισμένοι επέμεναν να αγνοούν σε κάποια γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ήρθε η ώρα το Συμβούλιο των Αρχηγών των Κρατών και Κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντιμετωπίσει άμεσα και σε όλη του την έκταση το συγκεκριμένο πολύ μεγάλο πρόβλημα.»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟΝ ΔΙΑ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΥΠΟ ΠΑΙΔΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ!!!
ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ" (Ε.Ε.) ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΤΡΟΠΟ ΠΟΥ "ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ"!!!
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!
--------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου