Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

ΑΝΤΩΝΗ, Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΗ Η Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΘΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ! ΤΟ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ Η Ν.Δ. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ! ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ "ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΤΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΣΠΙΖΕΤΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ  ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ  ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ (π.χ. ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ κυρίας ΡΕΠΟΥΣΗ, ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ.)!!


Αντώνης Σαμαράς: « Η εισβολή των παράνομων θα τελειώσει»

 « Η εισβολή των παράνομων θα τελειώσει»

Από τον Αγιο Παντελεήμονα ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:

«Σήμερα, ήρθα στον Άγιο Παντελεήμονα να επαναλάβω τη δέσμευσή μου: Την Αθήνα που ξέραμε, θα την βρούμε ξανά! Τις γειτονιές που ξέραμε, θα τις έχουμε ξανά. Η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει, αλλά όχι με αυτοδικίες, όχι με ακρότητες. Με το νόμο και τη στήριξη της Ευρώπης» τόνισε και συνέχισε: «Γιατί; Γιατί η ασφάλεια είναι Ιερό δικαίωμα σε μία σωστή Δημοκρατία και είναι Ιερό δικαίωμα στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα. Θα τα καταφέρουμε».

Με αυτή τη στρατηγική ο κ. Σαμαράς θέλει να περιχαρακώσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ και να επιτύχει την επιστροφή στο κόμμα είτε όσων απείχαν από τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις είτε όσων στελεχών και ψηφοφόρων στήριξαν το ΛΑΟΣ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή.

Ουσιαστικά επιλέγει να εμφανιστεί με... κοστούμι Σαρκοζί, βάζοντας στην ατζέντα ζητήματα της επικαιρότητας που χτυπούν την καρδιά των «νοικοκυραίων», όπως τους αποκαλεί, ψηφοφόρων, όπως είχε κάνει πριν από χρόνια ο γάλλος πρόεδρος, όταν ανέλαβε την προεδρία του δεξιού γαλλικού κόμματος.

Ο πρόεδρος της Ν. Δ., σε μια χρονική στιγμή που αυξάνεται ο βαθμός ανασφάλειας των πολιτών και γιγαντώνεται η εγκληματικότητα, θα επιστρατεύσει το δόγμα «νόμος και τάξη» με το βλέμμα στους νοικοκυραίους.

Ο κ. Σαμαράς θέτει ως ύψιστη προτεραιότητα την 18η Ιουνίου, την επομένη των εκλογών, εκτός από την προσπάθεια για αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, την ενίσχυση του αισθήματος δημόσιας τάξης και ασφάλειας, την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, την απέλαση λαθρομεταναστών, την κατάργηση στην πράξη του ασύλου, κ. α.

Η στρατηγική επιλογή της συγκεκριμένης ατζέντας έχει ως στόχο να επιτύχει και τον επαναπατρισμό των συντηρητικών ψηφοφόρων από τα κόμματα που βρίσκονται εκ δεξιών της Ν. Δ.

Παράλληλα επιθυμεί να πείσει την αστική τάξη ότι αυτός μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες κοινωνικής ηρεμίας και πολιτικής σταθερότητας την επόμενη μέρα, έστω και με πιο αυστηρή και σκληρή πολιτική δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ο κ. Σαμαράς θα προσπαθήσει αυτές τις τελευταίες ημέρες, μετά και τα συνεχή περιστατικά εγκληματικότητας που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη, να δώσει το μήνυμα ότι θα υλοποιήσει το αίτημα των πολιτών για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη και για την ανακοπή της λαθρομετανάστευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα ενταθεί η προβολή του προγράμματος της Ν. Δ. που προβλέπει: καλύτερη φύλαξη των συνόρων, απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τα αστικά κέντρα, χτύπημα του παραεμπορίου και μαζικό επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών με κοινή ευρωπαϊκή πολιτική, μέτρα ασφαλείας όπως αποκάλυψη των κουκουλοφόρων και χτύπημα του οργανωμένου εγκλήματος, που οργιάζει, αλλά και της λεγόμενης «χαμηλής εγκληματικότητας».

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η Ν. Δ. και στην ενδυνάμωση των σχέσεών της με την Αστυνομία, τον αφοπλισμό της οποίας, όπως λένε «γαλάζια» στελέχη, επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, η ηγετική ομάδα και κυρίως ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσουν να αποδομήσουν και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί της σταδιακής παραχώρησης ταξιδιωτικών εγγράφων για τον μεγάλο όγκο των μεταναστών που επιθυμούν να αποχωρήσουν από το ελληνικό έδαφος.


Σε αυτό το πλαίσιο θα υπενθυμίζουν την παλαιότερη πρόταση της Ν. Δ. για κατάργηση του νόμου Ραγκούση που είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου