Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

23 Ιουνίου 2012

Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΖΩΑΚΙΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΙΝ!

Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ Η ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠIΤΩΝ ΤΟΥ!

ΟΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΑΝΤΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ (ΕΔΩ): 


ΘΕΣΙΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΜΕΘΑ: Αυτόκλητοι «προστάτες» της δημόσιας τάξης!

A well regulated militia being necessary to the security of a free state, the right of the people to keep and bear arms shall not be infringed.
- The Second Amendment to the United States Constitution, 15 December 1791

No free man shall ever be debarred the use of arms. 
- Thomas Jefferson, 1 Thomas Jefferson Papers, 334

And what country can preserve its liberties, if its rulers are not warned from time to time that this people preserve the spirit of resistance? Let them take arms.... The tree of liberty must be refreshed from time to time, with the blood of patriots and tyrants.
- Thomas Jefferson in a letter to William S. Smith in 1787

ΠΕΡΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ"   
Κύριε Χρυσοχοΐδη να μην λέτε σε εμάς "για την ασφάλεια των πολιτών είναι η Αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως προβλέπονται από το Σύνταγμα" να το λέτε στον κακομοίρη τον περιπτερά που του άνοιξαν το κεφάλι και στους δυο ηλικιωμένους που τους εκαναν κομματάκια με τα σκεπάρνια οι Βούλγαροι!
Επι τη ευκαιρία, Κύριε Χρυσοχοΐδη, τι απέγινε με το μπακαλικάκι στον Ασπρόπυργο που μπήκε ο ληστής μέσα στις 7 το απόγευμα και εφόνευσε την 16χρονη κόρη του ιδιοκτήτη και τον παρατυχόντα συμμαθητή της? Βρήκατε ποιός είναι ο φονεύς? 'Η μήπως το περιστατικό το λησμόνησαν όλοι και μόνον εμάς έχει στοιχειώσει?
Κύριε Αντωναράκο, γι' αυτό τό περιστατικό διατάξατε επείγουσα προκαταρτική εξέταση? Γιά την υπόλοιπη εγκληματικότητα??
Επίσης, Κύριε Χρυσοχοΐδη, σας παρακαλώ, μην μιλάτε γιά Σύνταγμα, είσθε σε μία Κυβέρνησι που ΔΕΝ προβλέπεται απο το Σύνταγμα!!!

ΠΕΡΙ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ"
Καλούμε για τη δημιουργία πολιτοφυλακών?? ΝΑΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ, εμείς εδώ, αυτό κάνομε, διότι είμεθα ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι βρέφη προς σοσιαλιστική κηδεμονία! ΝΑΙ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΕΘΑ δια να προστατεύσουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας και γενικώς (ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΕΣ) «να προστατεύσουμε τους πολίτες, τους οποίους το κράτος έχει αφήσει στο έλεος των κακοποιών»!

ΠΕΡΙ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ"
ΑΣ ΜΗ ΟΜΙΛΟΥΝ οι "Αλληλέγγυοι" δια ξενοφοβία! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ έχει ξενοφοβία --σείς κύριε δημοσιογράφε του ΒΗΜΑΤΟΣ έχετε?-- ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!! ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ φωτογραφία του σπιτιού του όπου ΔΕΝ έχει βάλει πολλές, μα πολλές, σιδεριές και κλειδαριές!! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!! ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΡΟΛΛΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΖΙΓΚΙΝΑ ΕΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!! ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

ΠΕΡΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ"
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΕΧΟΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ 100% ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!! --ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ  ΠΕΙΡΑΖΕΙ! "ΞΥΔΑΚΙ"!!!

ΠΕΡΙ "ΑΥΓΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ"
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ Β, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ) ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ!!!! ΤΟ ΦΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ, ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ 22 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ "ΤΣΑΚΩΣΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!
ΜΕ ΚΟΠΟ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΔΩ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ!!!
ΕΣΕΙΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ, ΕΙΣΘΕ ΟΙ "ΑΚΡΑΙΟΙ" (ΕΔΩ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕΘΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
--------------------------------------------------

Απάντηση Χρυσής Αυγής στον Νίκο Δένδια

Άσφαιρες μεγαλοστομίες από τον Νίκο Δένδια

Ο "απόλυτα επιτυχημένος" πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας (βλέπε απόδραση Ριζάι - Παλαιοκώστα με ελικόπτερο) ως νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε σαφή νύξη προς την Χρυσή Αυγή ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει τα σώματα ασφαλείας.
Ενημερώνουμε τον κ. Δένδια πως -παρά το κλίμα που θέλουν να δημιουργούν τα ΜΜΕ- η Χρυσή Αυγή ουδέποτε αντικατέστησε την Αστυνομία και δεν κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι όμως πάντα δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό που στενάζει υπό το βάρος της βίας, της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης και απαιτεί την τήρηση των νόμων και περισσότερη αστυνόμευση σε περιοχές που έχουν εγκαταλειφθεί στα έλεος των εγκληματιών. Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα αφουγκράζεται την λαϊκή επιταγή για ειρήνη κι ασφάλεια, ώστε να μπορέσουμε να ξανακυκλοφορήσουμε στις γκετοποιημένες γειτονιές μας. Πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα ήταν η ενδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων που έχουν αδειάσει από αστυνομικούς, οι οποίοι φυλάνε "σημαίνοντα" πρόσωπα.
Δελτίο Τύπου - Απάντηση Χρυσής Αυγής στον Νίκο Δένδια
Η Χρυσή Αυγή εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Απαιτείται πρωτίστως υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αρετές που δε συνάδουν με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Υπουργού. Το κόμμα μας δεν αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Ακραία είναι η Νέα Δημοκρατία, που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα.
Τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομετανάστευσης, η παράδοση του κέντρου της πόλης σε αναρχικές συμμορίες (βλέπε Δεκέμβριος 2008 και όχι μόνο), η ραγδαία άνοδος της εγκληματικότητας, είναι φαινόμενα που προήλθαν από την απαράδεκτη και ανεύθυνη τακτική του κόμματος του κ. Δένδια.
Γραφείο Τύπου Χρυσή Αυγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου