Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

23 Ιουνίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ - ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΟΝΟΣΙΑ.+ΣΧΟΛΙΟΝ


Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..Νέα υγειονομική βόμβα...Κρούσματα ελονοσίας στην παραλία του Μαραθώνα...

Εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία δεχθήκαμε πριν από λίγο για την παραλία του Μαραθώνα.
Κρούσματα ελονοσίας Ελλήνων και τουριστών κοντά στο σημείο που κάνουν μπάνιο Πακιστανοί και άλλοι λαθρομετανάστες.
Οι λουόμενοι στην παραλία του Μαραθώνα είναι συνήθως...
μικροαστικές οικογένειες Ελλήνων με μικρά παιδιά .Επίσης οικογένειες τουριστών από διπλανό ξενοδοχείο και κάποιοι άλλο που κάνουν κάμπινγκ στην περιοχή.
Όπως πληροφορηθήκαμε οι λαθρομετανάστες στην περιοχή είναι εκατοντάδες...Κάποιοι απ αυτούς εργάζονται σε κτήματα της περιοχής με πολύ χαμηλά μεροκάματα και ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής...Είναι βέβαιο πως κάποιοι απ αυτούς δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους ιατρικές εξετάσεις ή εμβόλια και σίγουρα θα μεταφέρουν στους κατοίκους και στους υπόλοιπους επισκέπτες κάθε λογής ξεχασμένη ασθένεια.
Το κράτος ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ...όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία των κορόιδων που πλήρωναν και συνεχίζουν να πληρώνουν επί σειρά ετών για να έχουν έστω και τα στοιχειώδη. 
--------------------------------------------------------
ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ Η ΛΑΚΩΝΙΑ
Ειδικές ομάδες επιστημόνων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα τις περιοχές της χώρας μας όπου εμφανίστηκε η ελονοσία προκειμένου να ανακάμψουν την πορεία της ασθένειας. Οι ειδικοί πηγαίνουν πόρτα πόρτα για να βρουν κυρίως λαθρομετανάστες που μπορεί να έχουν πληγεί και να τους χορηγήσουν την απαραίτητη θεραπεία.
Ιδιαίτερα στην περιοχή του δήμου Ευρώτα της Λακωνίας όπου είχε εμφανιστεί σε μεγάλα ποσοστά η ελονοσία, το ΚΕΕΛΠΝΟ απέστειλε σχεδόν μόνιμο κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών.
Το κλιμάκιο έχει σταθερή παρουσία στην περιοχή από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα και πραγματοποιεί περιοδικές επισκέψεις στα καταλύματα κατοίκων της περιοχής, με σκοπό την ενεργητική αναζήτηση περιστατικών ελονοσίας και τη χορήγηση άμεσα εποπτευόμενης θεραπείας σε διαγνωσμένα περιστατικά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έως τα τέλη Μαρτίου, το κλιμάκιο είχε πραγματοποιήσει επισκέψεις σε 3.566 κατοικίες και είχε εξετάσει συνολικά 7.379 άτομα (τα περισσότερα εξ’ αυτών τουλάχιστον δύο φορές), από τα οποία τα 4.547 ήταν Έλληνες, τα 2.055 μετανάστες από το Πακιστάν και τα 777 ανήκαν σε άλλες εθνικότητες.
Συνολικά ελήφθησαν 374 δείγματα αίματος από ασθενείς με πυρετό ή αναφερόμενο εμπύρετο και από επαφές διαγνωσμένων κρουσμάτων ελονοσίας. Από τα 374 δείγματα, τα δέκα (2,7%) βρέθηκαν θετικά για ελονοσία. Από τους ασθενείς με θετικά δείγματα, οι πέντε είχαν πυρετό ή άλλα συμπτώματα, δύο ανέφεραν πυρετό προ διημέρου και οι υπόλοιποι τρεις ήταν ασυμπτωματικοί (επαφές κρούσματος).
Το κλιμάκιο έχει χορηγήσει συνολικά άμεσα εποπτευόμενη θεραπεία, σε καθημερινή βάση, σε 22 ασθενείς με ελονοσία.
Εκτός αυτού βέβαια πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και κωνωποκτονίες.
Και δεν είναι μόνο η Ελλάδα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης η ελονοσία… κάνει πάρτι, κυρίως εξαιτίας της μεταφοράς πληθυσμών και της λαθρομετανάστευσης. 
Ενδεικτικό είναι ότι στην έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου των Νόσων για τα κρούσματα ελονοσίας που καταγράφηκαν στις χώρες που ανήκουν στην περιοχή της Ευρώπης κατά το έτος 2010 σημειώνεται ότι:
- Το ποσοστό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ελονοσίας παραμένει σταθερό περίπου σε 1 περιστατικό ανά 100.000 κατοίκους. Το 99,5% των κρουσμάτων αφορά εισαγόμενα κρούσματα, η πλειονότητα των οποίων αναφέρονται από τη Γαλλία και την Αγγλία (χώρες με στενούς δεσμούς με ενδημικές χώρες).
- Κρούσματα χωρίς πρόσφατο ιστορικό ταξιδίου έχουν καταγραφεί σποραδικά τα τελευταία χρόνια.
- Η επίπτωση της ελονοσίας είναι σχεδόν διπλάσια στους άντρες απ’ ότι στις γυναίκες (1,19 και 0,56 ανά 100.000 αντιστοίχως).
- Η ηλικιακή ομάδα 25-44 ετών είχε τα υψηλότερα ποσοστά (1,37 ανά 100.000, 1,84 σε άντρες και 0,83 σε γυναίκες).
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_7805.html
--------------------------------------------------------
Υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας
Κανένα μέτρο για τον αφοπλισμό της υγειονομικής βόμβας που ακούει στο όνομα "λαθρομετανάστες δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη και όλα τείνουν ότι θα έχουμε έκρηξη των λοιμωδών νοσημάτων μέσα στο καλοκαίρι. Οι επιχειρήσεις σκούπα για την σύλληψη ιερόδουλων με AIDS έχουν τερματιστεί πριν καλά καλά ξεκινήσουν, καθώς οι εκδιδόμενες γυναίκες ξαναγύρισαν στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα...
Τον σοβαρότερο κίνδυνο όμως, για την δημόσια υγεία αποτελούν οι χιλιάδες αλλοδαποί που εργάζονται, χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία ακόμη και βιομηχανίες αλλαντικών. Οι εργοδότες, στο σύνολό τους, έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την σχετική διάταξη του υπουργείου Υγείας, αδιαφορώντας μάλιστα για το υψηλότατο πρόστιμο που φτάνει και τα 100.000 ευρώ το οποίο προβλέπεται για την συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αδυναμία "κυνηγιού" τους, όπως και του μετανάστη χωρίς "υγειονομική ταυτότητα" από τις διευθύνσεις Υγείας, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας , την ΕΛΑΣ και τη Δημοτική Αστυνομία. Πρόκειται για τις υπηρεσίες που υποτίθεται ότι θα αναλάμβαναν να κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους και να πιάσουν στα "πράσα" εργοδότες που απασχολούν αλλογενείς που δεν διαθέτουν τα έγγραφα που απαιτούνται και αφορούν την κατάσταση τη υγείας τους. Το ανησυχητικό είναι ότι έχει ατονήσει και κάθε προσπάθεια εντοπισμού και καταγραφής των ανιθαγενών που προέρχονται από χώρες όπου γνωρίζει έξαρση η ελονοσία κι άλλες μεταδοτικές ασθένειες.
Σύμφωνα με τον νόμο οι εργοδότες οποιουδήποτε μετανάστη (με ή χωρίς έγγραφα) υπηκόου κράτους όπου υπάρχουν ενδημικές αρρώστιες είναι υποχρεωμένοι να τον μεταφέρουν για εξέταση και θεραπεία.
Ειδικά για την ελονοσία που από την Ελλάδα έχει εξαφανισθεί από το 1974 η πιστροφή της προκαλεί συναγερμό καθώς κυριολεκτικά θερίζει στις τάξεις των αλλοδαπών από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μαρόκο. Η μαλάρια, όπως διαφορετικά λέγεται είναι μία λοιμώδης νόσος που προκαλείται από το παράσιτο "πλασμώδιο" και μεταδίδεται κυρίως μέσω τσιμπημάτων μολυσμένων κουνουπιών.
Τα συμπτώματα της νόσου είναι τοπικά παροξυσμικό έντονο ρίγος, εφίδρωση, υψηλός πυρετός, κεφαλαλγία και μυαλγίες.
Ήδη τα κλιμάκια της ΚΕΕΛΠΝΟ που γυρίζουν την Αθήνα έχουν καταγράψει δεκάδες περιστατικά ελονοσίας μεταξύ των τριτοκοσμικών. Μαζί με ηπατήτιδα, AIDS, και άλλα σεξουαλικών μεταδιδόμενα νοσήματα.
Ανεκτέλεστη παραμένει και η διάταξη που υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν καταλάβει μετανάστες να παίρνουν μέτρα, για την απομάκρυνσή τους, διαφορετικά θα χαρακτηρίζονται συνυπεύθυνοι για το πρόβλημα.
Στην διάταξη, αναφέρεται, επίσης ρητά ότι οι χώροι που χρησιμοποιούνται για την διαμονή ατόμων, προσωρινοί ή μή, πρέπει να διαθέτουν υγιεινή ύδρευση και αποχέτευση, επαρκή φωτισμό και αερισμό, σύστημα καθαρισμού και λουτήρα- ντουζιέρα για την ατομική καθαριότητα. Επιπλέον σε κάθε άτομο θα πρέπει να αντιστοιχεί κρεβάτι με καθαρά στρώματα και κλινοσκεπάσματα.
Κάτι τέτοιο βέβαια στην πράξη δεν γίνεται όπως δεν εφαρμόζεται και η απέλαση όλων όσων αλλοδαπών έχουν μολυνθεί με τον ιό του AIDS. Και η ανεξέλεγκτη ροή τριτοκοσμικών συνεχίζεται...
--------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΕΧΟΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΑΝΘΕΟΝ" ΗΔΗ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΥΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΑΒΕΡΑΝ (ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΠΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ (ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΞΕΝΙΣΤΗΣ) Ο "ΑΝΩΦΕΛΗΣ ΚΩΝΩΨ"* (ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΙΣ ΚΩΠΑΪΔΟΣ κλπ) πράγμα σήμερα εύκολο με τις αεροπορικές μεταφορές, ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! 
ΝΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!
---
*Ο ανωφελής κώνωψ. Το γένος αυτών των κουνουπιών είναι ο φορέας της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας και φιλαρίασης. Τα ενήλικα κουνούπια του γένους αυτού αναγνωρίζονται από τη στάση του σώματος τους, όπου η προβοσκίδα, το κεφάλι και το σώμα είναι σε μία ευθεία γραμμή, ΟΜΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΩΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. Επίσης τα φτερά τους φέρουν μικρά στίγματα. Με το τσίμπημά του σε άτομο που έχει ελονοσία, το θηλυκό μαζί με το αίμα ρουφάει και το πλασμώδιο στο οποίο οφείλεται η ασθένεια. Μέσα στο σώμα του κουνουπιού το μικρόβιο παραμένει και αναπτύσσεται. Στη συνέχεια μεταφέρεται στους σιελογόνους αδένες του και έτσι με νέο τσίμπημα σε σώμα υγιούς ανθρώπου, μεταφέρει μέσω του σάλιου του το μικρόβιο στον οργανισμό του. Το ανωφελές κουνούπι ζει από 18 μέρες μέχρι 4-5 εβδομάδες.
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟ ΓΩΝΙΑΝ ΣΤΑΣΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, Η ΣΤΑΣΙΣ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ (ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ) ή ΤΟΝ ΑΝΩΦΕΛΗ
------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου