Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

11 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Το πρόγραμμα για τη μετανάστευση του ΣΥΡΙΖΑ: Μια διαφορετική ανάγνωση


Επιγραμματικά το πρόγραμμα του Συριζα για την λαθρομετανάστευση έχει ως εξής: Άνοιγμα των συνόρων στα σημεία εισόδου. Υποδοχή τους σε ανοικτά ξενοδοχεία. Τροφή, ύπνος δωρεάν. Δυνατότητα συνέχισης του ταξιδιού τους στην Ευρώπη, ΕΑΝ το επιθυμούν. Εάν όχι «νομιμοποίηση» με δυνατότητα πρόσκλησης όλου του «σογιού»  στην Ελλάδα, τα τέκνα των οποίων θα παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα. Και όλα αυτά την ώρα οι που οι Έλληνες πρακτικά λιμοκτονούν και αυτοκτονούν!


Στο πλαίσιο της πρόσφατης δημοσιοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος του Συριζα, έγιναν γνωστές και οι θέσεις του για το μεταναστευτικό πρόβλημα που βιώνει η χώρα. Μια διαφορετική ανάγνωση των προτάσεων αυτών επιχειρούμε να κάνουμε στο κείμενο που ακολουθεί.
Ξεκινώντας από την αρχή του κειμένου το Συριζα ξεκινά την ανάγνωση στο Δουβλίνο ΙΙ επιχειρώντας την απομόνωση των αιτιών που οδηγούν στο πρόβλημα.

Έτσι πιο συγκεκριμένα λένε:
« Η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, έτσι όπως εκφράζεται από το Σύμφωνο Μετανάστευσης και τον Κανονισμό Δουβλίνο 2, μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών».


Σχόλιο:
Πρώτη σοβαρή ανακρίβεια και όχι τυχαία διατυπωμένη βέβαια. Ερμηνεύει τη μισή και μόνο αλήθεια. Οι συντάκτες του κειμένου ρίχνουν τη συνολική  ευθύνη στο Δουβλίνο ΙΙ, για το ότι η χώρα έχει καταλήξει ένα «τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών» παραβλέποντας βέβαια το γεγονός ότι η κατάντια αυτή  δεν οφείλεται μόνο στο Δουβλίνο ΙΙ, αντίθετα ο κυριότερος λόγος είναι η κατάρρευση του συστήματος ασφάλειας στα σύνορα παράλληλα με την παντελής έλλειψη απελάσεων.
Προσέξτε ακόμη πόσο επιμελώς οι  συντάκτες του κειμένου αποφεύγουν να αναφέρουν τον όρο παράνομος μετανάστης και μάλιστα για λόγους εντυπώσεων βάζουν πρώτα τη λέξη «πρόσφυγες» και μετά τη λέξη «μετανάστες» για προφανείς λόγους.


Θα μπορούσαν όμως να μας πουν εάν το Δουβλίνο ΙΙ –χωρίς, επαναλαμβάνουμε η διαπίστωση για το συγκεκριμένο σκέλος να είναι λάθος- ευθύνεται για τη μετατροπή της χώρας σε στρατόπεδο, τι γινόταν πριν την υπογραφή της συγκεκριμένης συνθήκης το Φεβρουάριο του 2003;
Τι γινόταν με τους λαθραίους μετανάστες πριν το 2003 πριν δηλαδή την υπογραφή της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ; Να θυμίσουμε εμείς εάν δεν θυμούνται οι ίδιοι:

Μεταξύ των ετών 1992 –όταν άρχισε δηλαδή η μαζική φυγή «προσφύγων» από τις αταξικές κοινωνίες του υπαρκτού σοσιαλισμού- μέχρι και το 2000 συνελήφθησαν μέσα στη χώρα ως παράνομοι διαμένοντες μετανάστες 937.627 άτομα, ενώ 1.071.888  άτομα συνελήφθησαν στα σύνορα για απόπειρα παράνομης εισόδου, και είναι παντελώς άγνωστο πόσοι από αυτούς πέρασαν τελικά στην επικράτεια και πόσοι όχι. Εκτιμάται πάντως πως η συντριπτική πλειοψηφία το κατάφερε.
Θέλουν να μάθουν και τι έγινε και μεταξύ των ετών 2001 και 2003 όπου και η περίφημη υπογραφή του Δουβλίνο ΙΙ; Πόσοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο; 328.859 άτομα εκ των οποίων 246.573  προερχόμενοι από την Αλβανία.
Πόσοι από αυτούς έφυγαν για την Ευρώπη; Ελάχιστοι.
Δεν είναι λοιπόν μόνο το Δουβλίνο ΙΙ που είναι ο μοναδικός παράγοντας για την για τη μετατροπή της χώρας σε «στρατόπεδο συγκέντρωσης» αλλά ένας συνδυασμός παραγόντων γεωπολιτικής φύσης αλλά και ελληνικής ανικανότητας

Μια από τις αιτίες είναι η μαζική προσέλευση στη χώρα παράνομων μεταναστών από  χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ –της ίδιας ή της συγγενούς εν πάση περιπτώσει ιδεολογίας που έχει και το ΣΥΡΙΖΑ- όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία ή Πολωνία και ενός μεγάλου αριθμού από «Δημοκρατίες» της πρώην ΕΣΣΔ.
Τους αριθμούς αυτούς δεν  τους δημιούργησε ούτε η Ελλάδα, ούτε η ΕΕ, αλλά η κατάρρευση ενός συστήματος που η ιστορία το έβαλε οριστικά στο ντουλάπι που «διατηρεί επιμελώς» μαζί με άλλους σκελετούς.

Έτσι ακόμη και αν δεχθούμε τον όρο «Πρόσφυγες» κατά ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός ή κομμουνισμός - ή όπως αλλιώς ονομαζόταν αυτό το σύστημα- με την κατάρρευση του δημιούργησε αναπόφευκτα πρόσφυγες. Μεγάλο το επίτευγμα.


Σίγουρα η υπογραφή του Δουβλίνο ΙΙ μόνο ως εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες διαφυλάσσοντας τα συμφέροντά τους διέβλεψαν εξ αρχής αυτό που οι ημεδαπές πολιτικές ηγεσίες βλακωδώς απέτυχαν να δουν: Ότι δηλαδή η Ελλάδα θα ήταν παντελώς ανίκανη να ανακόψει, όχι το κύμα αυτό, αλλά σε ότι αφορά τα σύνορά της, εξαιτίας όχι αδυναμίας αλλά ηλίθιων ιδεοληψιών. Έτσι ενώ μας άφηναν να τους δεχόμαστε μας απαγόρευσαν να τους «εξάγουμε».
Αλλά η ανάγνωση των προτάσεων του Συριζα για το μεταναστευτικό συνεχίζεται με ακόμη πιο εκπληκτικές διαπιστώσεις.
Λένε:
«Οι αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι, η απαγόρευση ομαδικής νομιμοποίησης/ένταξης των μεταναστών στην Ελλάδα και η σκλήρυνση της αντιμετώπισης της μετανάστευσης οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση των μεταναστών  που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα λόγω της ασφυκτικής φύλαξης των δυτικών συνόρων και της άρνησης παροχής ασύλου ή νομιμοποιητικών εγγράφων για να φύγουν».


Σχόλιο:
«Αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι».
Εάν ο Συριζα μιλά για τους αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους στα  σημείο εισόδου τότε ασφαλώς θα αστειεύεται.  Τα ελληνικά σύνορα, από το 1995 και μετά έγιναν το πιο σύντομο ανέκδοτο που κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του ΟΗΕ.  Εάν δεν μιλά για αυτό τότε μιλά για τους ελέγχους προς τα έξω. Εδώ η Ελλάδα δεσμεύεται από την –κακή μεν- αλλά υπογραφή της στο Δουβλίνο ΙΙ.
«η απαγόρευση ομαδικής νομιμοποίησης/ένταξης των μεταναστών στην Ελλάδα»


Εδώ είναι το σημείο όπου η λογική παθαίνει πολλαπλά  εγκεφαλικά αφήνοντας τη θέση της στην παράνοια η οποία είναι πιο ανθεκτική σε αυτά. Δηλαδή σύμφωνα με τους «φωστήρες» του ΣΥΡΙΖΑ η απαγόρευση της νομιμοποίησης οδήγησε στην οικονομική εξαθλίωση των παράνομων -να μην το ξεχνάμε γιατί αυτοί το ξεχνούν- μεταναστών στη χώρα!
Με άλλα λόγια μαζικές –κατά εκατοντάδες χιλιάδες- νομιμοποιήσεις θα οδηγούσαν όχι την εξαθλίωσή τους αλλά στην οικονομική τους ευμάρεια! Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους «νόμιμους» Έλληνες!
Για να μην είμαστε όμως μόνο αρνητικοί το Δουβλίνο ΙΙ είναι όντως μια κάκιστη συμφωνία, μια συμφωνία η οποία ουσιαστικά προστατεύει τις άλλες χώρες και όχι τη δική μας. Η αναθεώρησή της πρέπει να είναι «εκ των ον ουκ άνευ» αν θέλουμε να λέμε ότι σεβόμαστε περισσότερο τη χώρα μας –ή έστω και το ίδιο- σε σχέση με τις  άλλες  τις οποίες έτσι προστατεύουμε.

Κατάργηση μονομερής όμως του Δουβλίνο ΙΙ, ΧΩΡΙΣ την θωράκιση των ανατολικών -και όχι μόνο- συνόρων, χωρίς απελάσεις, χωρίς επαναπροώθηση όσο συλλαμβάνονται στον Έβρο αμέσως στην Τουρκία, ισοδυναμεί με πράξη δίχως αντίκρισμα.

Λένε:
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ο συνοριοφύλακας της ΕΕ. Μόνο ρεαλιστική και ανθρωπιστική λύση είναι να επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους όσοι το επιθυμούν  καθώς και η ισότιμη ένταξη /νομιμοποίηση όσων ζουν κι εργάζονται εδώ. Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται».


Σχόλιο
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ο συνοριοφύλακας της ΕΕ».
Προσέξτε πόσο «ωραία» και «εντέχνως» επιχειρούν να ερεθίσουν τα εθνικά αντανακλαστικά  για να προκαλέσουν το θυμικό του Έλληνα πολίτη. 
Ότι η Ευρώπη εκτός από το πρόγραμμα λιτότητας που μας επιβάλλει, μας επιβάλει  να φυλάμε και τα σύνορά της.
Ξεχνούν βέβαια οι συντάκτες του κειμένου αυτού  να αναφέρουν εδώ το αυτονόητο:
Ότι η Ελλάδα πρώτα πρέπει να γίνει ΠΡΩΤΑ συνοριοφύλακας του εαυτού της, για να προφυλάξει τη δική της κοινωνία από τη μάστιγα αυτή και μετά της Ευρώπης και αυτό πάντα με σοβαρά ανταλλάγματα.
Όχι κύριοι του Συριζα, δεν θέλει κανείς να γίνει συνοριοφύλακας της Ευρώπης. Της χώρας του πρέπει να γίνει και τίποτα άλλο, αλλά για αυτό δεν αναφέρετε τίποτα φυσικά. Έτσι κατά Συριζα αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάει τα σύνορά της Ευρώπης δεν πρέπει  να φυλάει ούτε τα δικά της! Τόσο απλό το συμπέρασμα και αυτό είναι που επιδιώκουν.

«Μόνο ρεαλιστική και ανθρωπιστική λύση είναι να επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους όσοι το επιθυμούν»
Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε κατά Συριζα ότι δεν θέλουμε να φυλάμε τα σύνορά μας, τι προτείνουν; Να συνεχίσουν το ταξίδι τους, μόνο όσοι το επιθυμούν!

Δηλαδή αφού σύστημα ασφάλειας στα σύνορα δεν θα υπάρχει, όσοι θέλουν θα έρχονται, -όπως συμβαίνει άλλωστε δεν πρόκειται να αλλάξει και κάτι το σοβαρό- και ΟΣΟΙ θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι αυτό, στο καλό, αλλά ΟΣΟΙ δεν θέλουν τι; Δεν το λένε, βέβαια καθώς και αυτό το αποκρύπτουν εντέχνως. Μα φυσικά να παραμείνουν στη χώρα  αφού τους «νομιμοποιήσουν»!

«Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται»
Εδώ οι συντάκτες της έκθεσης πραγματικά μεγαλουργούν. Αντί λοιπόν ο σκοπός να ο εγκλεισμός των παρανόμων σε φυλασσόμενους χώρους, για να απελαθούν στη συνέχεια, ο Συριζα προτείνει τη δημιουργία πρακτικά «ξενοδοχείων»! Για τη φιλοξενία τους! Ξενοδοχείων που θα τα έξοδα θα πληρώνει ο Έλληνας –γνωστή λέξη που ξεκινά από μ- φορολογούμενος θα καλύπτει τα έξοδά τους! Και φυσικά μη βιαστεί κανείς να πει η ΕΕ, γιατί η ΕΕ έχει συγκεκριμένους όρους χρηματοδότησης προγραμμάτων και όχι των αυτοσχέδιων περαμάτων του Συριζα.

Και τώρα το καλύτερο όλων: Οι «προτάσεις»!
Δείτε τι θα επιδιώξει ο Συριζα μόλις –εάν- γίνει κυβέρνηση:

1 Την αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων.
Με άλλα λόγια κύμα μαζικών «νομιμοποιήσεων». ΟΥΔΕΙΣ όμως δεν ξέρει σήμερα ΠΟΣΟΙ παράνομοι μετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής αργούν ακόμη, έτσι δεν γνωρίσουμε πόσοι πρόκειται να νομιμοποιηθούν. Όλοι οι αριθμοί «παίζουν» πάντως : από 1 έως και 2 εκατ.

2 Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης.
Προσέξτε πρώτον  ότι δεν διευκρινίζει ποιους αφορά η «επανένωση» αυτή, αντίθετα το αφήνει επιτηδευμένα αόριστο.
Ακόμη όμως και αν δεχθούμε το γεγονός ότι αφορά μόνο τους νόμιμους, ποιους νόμιμους ακριβώς εννοεί; Αυτούς που υπάρχουν σήμερα, (620.000 το 2011), ή αυτούς που πρόκειται να «νομιμοποιηθούν» μαζικά; Και τι πει επανένωση οικογενειών;
Η επανένωση αφορά δύο τινά: Ή τους βοηθούμε να γυρίσουν πίσω ώστε να επανενωθούν   με τις οικογένειές που έχουν αφήσει στις πατρίδες τους , ή το αντίθετο.
Ο Συριζα βέβαια δεν εννοεί το πρώτο, απλά το αναφέραμε για να ευθυμήσουμε λίγο. Φυσικά και εννοεί το δεύτερο, Φανταστείτε 1 και πλέον εκατ. αλλοδαποί να κουβαλήσουν και όλο τους το σόι στην Ελλάδα. Θα είναι το τέλος της Ελληνικής κοινωνίας έτσι όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.


3 Τη διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών.
Εδώ έχουμε μέτρα a la USA. Να γίνει η Ελλάδα ένας τεράστιο μαιευτήριο όπου τα παιδία που θα γεννούνται εδώ θα παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα. Όπως ακριβώς στα σύνορα Μεξικό-ΗΠΑ με χιλιάδες εγκύους να στοιβάζονται στα σύνορα, για να περάσουν,  εδώ, ελεύθερα εννοείται, αφού ούτε συνοριοφύλακες θα γίνουμε αλλά και θα δίνουμε το ελεύθερο σε όποιος θέλει είτε να συνεχίσει το ταξίδι του είτε να παραμείνει εδώ.

Επιγραμματικά το πρόγραμμα του Συριζα για την λαθρομετανάστευση έχει ως εξής: Άνοιγμα των συνόρων στα σημεία εισόδου. Υποδοχή τους σε ανοικτά ξενοδοχεία. Τροφή, ύπνος δωρεάν. Δυνατότητα συνέχισης του ταξιδιού τους στην Ευρώπη, ΕΑΝ το επιθυμούν. Εάν όχι «νομιμοποίηση» με δυνατότητα πρόσκλησης όλου του «σογιού»  στην Ελλάδα, τα τέκνα των οποίων θα παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα. Και όλα αυτά την ώρα οι που οι Έλληνες πρακτικά λιμοκτονούν και αυτοκτονούν!


Εάν αυτή δεν είναι εθνικά προδοτική πολιτική, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;


Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα για το εγκληματικό πρόγραμμα αυτό του Συριζα για τον Έλληνα πολίτη κύρια της δύσμοιρης αυτής χώρας, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Τα κύρια σημεία αυτού του απαράδεκτου προγράμματος παρουσιάστηκαν ήδη, εάν δε τεθεί σε εφαρμογή δυστυχώς θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες ήττες του Ελληνισμού που έχει βιώσει στην μακραίωνη ιστορία του.
ΥΓ Ο πρόεδρος του κόμματος μάλιστα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως τα ανωτέρω αποτελούν αρχές δικές του και του ιδεολογικού του στίγματος δηλώνοντας παράλληλα και ουμανιστής. Ας ελπίσουμε ότι ο Ελληνικός λαός δε θα δώσει την ευκαιρία στον πρόεδρο του Συριζα να κάνει επίδειξη του «ουμανισμού» αυτού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ??
ΣΗΜΕΡΟΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗ-ΕΦΙΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΧΕΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ: ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου