Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

11 Ιουνίου 2012

To σχέδιο για την ευρωδραχμή μετά από νίκη ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το Reuters

To σχέδιο για την ευρωδραχμή μετά από νίκη ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το Reuters


Το «χειρότερο σενάριο στην Ελλάδα», όπως μεταδίδει το Reuters σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και νέου εθνικού νομίσματος θα είναι συνοριακοί έλεγχοι για απαγόρευση εξαγωγής συναλλάγματος, αλλά και του νέου εθνικού νομίσματος, περιορισμό αναλήψεων από τα ΑΤΜ και έλεγχο στην κίνηση κεφαλαίων σε περίπτωση εξόδου από την Ευρωζώνη. Πρακτικά πρόκειται για το σχέδιο που αποκάλυψε το defencenet.gr πριν δύο εβδομάδες.
Ας δούμε τα βασικά σημεία του σχεδίου αυτού που είχε αποκαλύψει το defecneent.gr στις 2/06. 
1. Εθνικοποίηση της Εθνικής Τράπεζας. Οι μέτοχοι της θα αποζημιωθούν με νέα ομόλογα του Δημοσίου
2. Επιστρέφεται ο χρυσός και τα συναλλαγματικά αποθέματα πίσω στη χώρα (βρίσκονται σε διάφορα θησαυροφυλάκια του Βελγίου της Βρετανίας κλπ)
3. Η ισοτιμία με το ευρώ καθορίζεται 1/1και μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία (3-5 χρόνια) διατηρείται αυτή η ισοτιμία κλειδωμένη αλλά και μετά χωρίς απαραίτητα υποτίμηση..
4. Oλες οι καταθέσεις θα παραμείνουν σε ευρώ και θα αποτελούν καταθέσεις σε συνάλλαγμα..
5. Οι συναλλαγές στο εσωτερικό θα γίνονται μόνο σε δραχμές. Οι πληρωμές συντάξεων -μισθών- αγοραπωλησίας ακινήτων αποπληρωμής δανείων- αγορά αγαθών και υπηρεσιών μόνο σε δραχμές..
6. Θα απαγορευτεί η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων για να αποφευχθεί μαζική εξαγωγή καταθέσεων στο εξωτερικό..
7. Θα απαγορευτεί η εξαγωγή στο εξωτερικό των νέων δραχμών για να μη γίνουν αντικείμενο υποτιμητικής κερδοσκοπίας..
8. Η πληρωμή των υποχρεώσεων ιδιωτών και επιχειρήσεων στο εξωτερικό πχ η πληρωμή στα εισαγώμενα αγαθά θα γίνεται με συνάλλαγμα είτε απο αυτό που διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι στο λογαριασμό τους είτε με την μετατροπή δραχμών σε ευρώ-δολλάρια όπως ίσχυε πρίν την είσοδο μας στο κοινό νόμισμα.
Γενικά πολλά δυτικά Μέσα θεωρούν ότι στην Ελλάδα η ζωή θα χωρίζεται "πριν και μετά ΣΥΡΙΖΑ. Εξ ου και το χιομοριστικό σλόγκαν στο μπλουζάκι του Έλληνα οπαδού στην Πολωνία που παροκολουθεί τους αγώνες του Euro 2012.
Βέβαια, κανένας από τους αξιωματούχους στους οποίους μίλησε το Reuters δεν αναμένει ότι η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωζώνη, όπως υπογραμμίζεται.

Οι συνομιλίες αυτές έχουν πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιασκέψεων τις τελευταίες έξι εβδομάδες, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις, ωστόσο, μέλη της Ομάδας Εργασίας του Eurogroup έχουν συζητήσει τις επιλογές αυτές με αρκετή λεπτομέρεια, είπαν οι πηγές.

«Εξετάζονται σενάρια έκτακτης ανάγκης στην περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει (από το ευρώ)» είπε μια από τις πηγές που συμμετείχε στις σχετικές τηλεδιασκέψεις. «Έχουν εξεταστεί και αναλυθεί ο περιορισμός των αναλήψεων από τα ΑΤΜ και ο περιορισμός της κίνησης των κεφαλαίων» πρόσθεσε.

Διαφορετική πηγή επιβεβαίωσε την διενέργεια των συνομιλιών, καθώς και ότι εξετάστηκε το ενδεχόμενο αναστολής της συνθήκης του Σένγκεν. «Αυτές δεν είναι πολιτικές συζητήσεις, αυτές είναι συζητήσεις μεταξύ ειδικών επί των οικονομικών θεμάτων, οι οποίοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα» είπε η δεύτερη πηγή.

Για «έντονη ανησυχία σε Ευρώπη και Αμερική εν όψει των ελληνικών εκλογών», κάνουν λόγο οι Νιου Γιορκ Τάιμς, ενώ προβάλλεται το αυξημένο ενδεχόμενο ελληνικής εξόδου από την Ευρωζώνη.

Παράλληλα η κορυφαία αμερικάνικη εφημερίδα διατυπώνει σοβαρές αμφιβολίες όσον αφορά την ικανότητα της οποιασδήποτε νέας ελληνικής κυβέρνησης να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Νωρίτερα η γαλλική Λε Μοντ σε άρθρο της υποστήριζε πως μια ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εθνικές εκλογές στις 17 Ιουνίου, θα σήμαινε έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη.

Την ευθύνη για την προσφυγή της Ισπανίας σε σχέδιο διάσωσης επιρρίπτει στην χώρα μας η Ουάσινγκτον Ποστ, σε ανταπόκριση από την Αθήνα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η Ισπανία υποχρεώθηκε να προσφύγει σε σχέδιο διάσωσης λόγω της ελληνικής κρίσης, καθώς υπάρχουν φόβοι νέων αναταράξεων στις αγορές, εξαιτίας των ελληνικών εκλογών.

Στη συνέχεια υπογραμμίζεται πως οι Έλληνες ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν στις εκλογές μεταξύ των ηγετών που αποδέχονται τους σκληρούς όρους των σχεδίων διάσωσης και που επιτρέπουν τη χρηματοδότηση της χώρας και των ηγετών που τα απορρίπτουν, με την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ, ΟΜΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΙΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΝ Ε.Ε. ΓΕΝΙΚΩΣ!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου