Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

26 Σεπτεμβρίου 2012

"ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ+Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ

Η συνεργασία ντόπιων αναρχικών και μουσουλμάνων  λαθρομεταναστών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο περίεργα κοινωνικά φαινόμενα, αφού οι άθεοι, όπως δηλώνουν οι αναρχικοί, συνεργάζονται στενά με φανατικά θρησκευόμενους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά απεχθάνονται αυτούς που δεν έχουν πίστη σε κάποια θρησκεία. 

ΑΘΕΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ!

ΤΩ ΟΝΤΙ, ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ π.χ. ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΙΧΟ ΜΙΑΣ Χ.Ο. ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ?? ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΑΦ' ΕΝΟΣ, "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ", "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" κοκ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, "[..] ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", "[...] ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ" κοκ ???

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ Χ.Ο. ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ?? ΟΧΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΤΟ ΚΤΙΣΗ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ! 
ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΙ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΣΟΥΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙΝΟ! ΟΜΟΙΩΣ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ "ΕΚΘΕΣΙ ΒΙΒΛΙΟΥ" ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΩΣ ΗΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΣ "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΗΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΝΑ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΠΑΜΦΩΤΑ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ" ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!!!! 

ΑΡΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ???

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!
ΟΙ ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΕΘΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΙΣΜΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ! ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ" ΜΜΕ κλπ κλπ!

ΟΡΓΑΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ --ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ-- ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ (ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ-ΔΙΝΕΙ ΞΥΛΟ-ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ-ΠΥΡΠΟΛΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΦΟΝΟΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΤΟ 45άρι ΤΗΣ 17Ν) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΟΘΕΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΣ ή ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙΝ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΟΣΟΝ ΗΜΠΟΡΟΥΝ!
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: ΛΕΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ (ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΟΜΟ), ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ! ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Η ΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ!
--------------------------------------------------------


Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Άθεοι και Ισλάμ

Οι άθεοι* στις δυτικές χώρες, δείχνουν πολύ «άνετοι» και θαρραλέοι όταν προσβάλλουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται. Ωστόσο, το ερώτημα είναι: Θα πρόσβαλλαν ποτέ τον Αλλάχ, τον Μωάμεθ, το Κοράνι αν ζούσαν σε μια μουσουλμανική χώρα. Να πούμε…στη Σαουδική Αραβία;
Είναι εκπληκτικό το πώς άθεοι στη Βόρεια Αμερική ή τη Νότια Αμερική ή την Ιταλία ή την Ελλάδα περνούν τη ζωή τους κοροϊδεύοντας, εμπαίζοντας, γελοιοποιώντας, ακόμα και υβρίζοντας με τις πιο χυδαίες φράσεις, τη θρησκεία που ακολουθείται από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των χωρών αυτών. Η αλήθεια είναι ότι σε χώρες που οι χριστιανοί είναι η πλειοψηφία, όπως οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Ιταλία κλπ, για κάποιο λόγο οι άθεοι αφήνονται να σπάνε πλάκα με το Χριστιανισμό... Πολλοί βέβαια, άθεοι θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι σαν "ήρωες", αφού χτυπάνε το "κατεστημένο". Τι θα γινόταν άραγε, αν ένας άθεος ζούσε στη Σαουδική Αραβία ή το Ιράκ; Θα πέρναγε τη ζωή του κοροϊδεύοντας το Ισλάμ;

Οι πρώην μουσουλμάνοι ΔΕΝ υποστηρίζονται υπό των Αθέων!!!!

Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό μήνυμα που στάλθηκε σε ένα blog άθεων:
  
"Αγαπητοί άθεοι, εμείς οι πρώην μουσουλμάνοι περιμένουμε εσάς παιδιά, να ξεπεράσετε τον Χριστιανισμό και να αρχίσετε τον πόλεμο κατά του Ισλάμ, έτσι για αλλαγή. Ναι, σίγουρα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να χλευάζεις την Αγία Γραφή, τους ιερείς, τον Πάπα, κλπ, αλλά πραγματικά δεν νομίζετε ρε παιδιά, ότι ήρθε η ώρα να δώσετε, έστω, λίγη προσοχή στο Ισλάμ;
Εμείς οι πρώην μουσουλμάνοι είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία, και δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που μπορούμε να κάνουμε πραγματικά για να αλλάξουμε κάτι. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε οργανώσεις ή να δώσουμε φωνή στις σκέψεις μας, στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες. Δεν έχουμε σχεδόν κανένα δικαίωμα εκτός από το δικαίωμα να πάμε φυλακή ή να κρεμαστούμε ή να αποκεφαλιστούμε με την κατηγορία της «βλασφημίας».
Αλλά η φωνή των εκατομμυρίων αθεϊστών όπως η δική σας θα μας βοηθούσε σημαντικά. Θα έκανε τον κόσμο να προσέξει όλα τα δεινά μας, και όλα τα φρικτά πράγματα για τα οποία το Ισλάμ είναι υπεύθυνο και πώς μας έχει καταπιέσει και πως έχει καταστρέψει πολλά από τη ζωή μας. Θα μας βοηθούσε τουλάχιστον να αλλάξουμε κάποιους νόμους που θα ωφελούσαν εμάς, τους πρώην μουσουλμάνους.
Άκουσα ότι η Ayaan Hirsi Ali (πρώην μουσουλμάνα, η οποία απειλείται με "αιώνια κόλαση" σύμφωνα με την φωτογραφία στην αρχή) έχει αντικαταστήσει τον Hitchens ως ένας από τους τέσσερις καβαλάρηδες του Νέου Αθεϊσμού. Μήπως αυτό είναι ένα σύνθημα ότι πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο κατά της 'Θρησκείας της ειρήνης';"

Η Αθεία στις ισλαμικές χώρες

Στις ισλαμικές χώρες, οι άθεοι, ή εκείνοι που κατηγορούνται ότι πρεσβεύουν αθεϊστικές πεποιθήσεις, είναι εκτεθειμένοι σε διακρίσεις και διώξεις. Σύμφωνα με τη λαϊκή ερμηνείες του Ισλάμ, ένας μουσουλμάνος δεν είναι ελεύθερος να αλλάξει θρησκεία ή να γίνει άθεος. Το να αρνηθεί το Ισλάμ σημαίνει ότι έχει γίνει ένας «αποστάτης», μια αμαρτία που παραδοσιακά τιμωρείται με θάνατο στους άνδρες και μεισόβια κάθειρξη στις γυναίκες. 
Η θανατική ποινή για αποστασία είναι εμφανής σε μια σειρά από ισλαμικά κράτη όπως το Ιράν, η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Σομαλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, η Υεμένη, και η Σαουδική Αραβία, αν και δεν υπάρχουν πρόσφατες αναφορές για εκτελέσεις στη Σαουδική Αραβία.
Δεδομένου ότι ο αποστάτης μπορεί να θεωρηθεί ένας μουσουλμάνος του οποίου πεποιθήσεις περιέχουν αμφιβολίες σχετικά με το Θείο και το Κοράνι, οι ισχυρισμοί περί αθεϊσμού και αποστασίας έχουν γίνει κατά μουσουλμάνων λόγιων και πολιτικών αντιπάλων σε όλη την ιστορία.
Στο Ιράν, οι άθεοι δεν έχουν αναγνωρίζονται από το κράτος και θα πρέπει να δηλώσουν ότι είναι ή μουσουλμάνοι, ή χριστιανοί, ή Εβραίοι ή οπαδοί του Ζωροαστρισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν κάποια νομικά δικαιώματα, όπως της άδειας για την είσοδο στο πανεπιστήμιο, ή να γίνουν δικηγόροι. 
Ομοίως, η Ιορδανία απαιτεί από τους άθεους να συνδεθούν με μια αναγνωρισμένη θρησκεία για λόγους ταυτοποίησης, και οι άθεοι στην Ινδονησία υφίστανται επίσημες διακρίσεις στο πλαίσιο της καταγραφής των γεννήσεων και των γάμων, καθώς και της έκδοσης  δελτίου ταυτότητας. 
Στην Αίγυπτο, οι διανοούμενοι για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι πρεσβεύουν αθεϊστικές απόψεις, διώκονται από τις δικαστικές και τις θρησκευτικές αρχές. Ο μυθιστοριογράφος Alaa Hamad είχε καταδικαστεί για τη δημοσίευση ενός βιβλίου που περιείχε αθεϊστικές ιδέες και για «αποστασία» που  θεωρούνται απειλή για την εθνική ενότητα και την κοινωνική ειρήνη.
Στην Αλγερία η μελέτη του Ισλάμ είναι υποχρεωτική σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία για κάθε παιδί, ανεξάρτητα από τη θρησκεία του. Οι άθεοι ή οι αγνωστικιστές άνδρες απαγορεύεται να παντρεύονται μουσουλμάνες γυναίκες, σύμφωνα με το Οικογενειακό Δίκαιο Αλγερίας. Ο γάμος νομικά ακυρώνεται από την αποστασία του συζύγου. Οι άθεοι και οι αγνωστικιστές δεν μπορούν να κληρονομήσουν.

Άθεος ακτιβιστής συνελήφθη για «βλασφημία» στην Αίγυπτο


Την περασμένη Δευτέρα, ο Alber Saber δημοσίευσε το περίφημο βίντεο "η αθωότητα των μουσουλμάνων" σε σελίδα Αιγυπτίων άθεων στο Facebook, την οποία διαχειρίζεται ...
Την Τετάρτη, ένας "μουσουλμάνος φίλος και γείτονας" έκανε τη σύνδεση ότι ο Saber ήταν ο διαχειριστής της σελίδας των άθεων ... και ότι είχε επικρίνει το Ισλάμ.
Την άλλη μέρα, αυτή ήταν η σκηνή έξω από το σπίτι του! ΙΔΕ ΤΟ VIDEO ΣΤΟ YOU TUBE:
http://www.youtube.com/watch?v=n4pn9aGLCIM&feature=player_embedded

Όταν ο Saber έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορήθηκε βάσει ενός νόμου που σπανίως χρησιμοποιείται και που απαγορεύει την προσβολή της θρησκείας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ahmed Ezzat, ο οποίος πέρασε την Παρασκευή μαζί με τον Saber στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο Ezzat λέει ότι οι κατηγορίες περιλαμβάνουν ότι μοίρασε τη σύνδεση στο Facebook και, μήνες νωρίτερα, ότι έφτιαξε και ανέβασε ένα δικό του βίντεο με τίτλο «Ποιος είναι ο εκπρόσωπος του Αλλάχ;»  
Ο Saber, που είναι ένας «ειλικρινής άθεος», σύμφωνα με δικηγόρο και τους φίλους του, όχι μόνο συνελήφθη, αλλά ρίχτηκε σε ένα κελί γεμάτο φυλακισμένους και με έναν αξιωματικό ο οποίος ανακοίνωσε στους συγκρατούμενούς του ότι ο Saber είχε προσβάλει τον Μωάμεθ! Ως εκ τούτου οι συγκρατούμενοί του δεν τον αντιμετώπισαν  με «ανοιχτό μυαλό» πολιτισμένο πνεύμα…
Ο Saber λέγεται ότι είναι σε απεργία πείνας τώρα.

* ΚΟ: Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, παρατηρείται ένα φαινόμενο που δεν υπήρχε. Υβριστικά αντιχριστιανικά συνθήματα και καταστροφές σε ιερούς ναούς, παρεκκλήσια και προσκυνητάρια, με την υπογραφή του γνωστού Α σε κύκλο. Κάποιοι αυτοπροσδιοριζόμενοι «αναρχικοί» και προφανώς άθεοι, βρήκαν φαίνεται, έναν καινούργιο «εχθρό». «Ούτε Θεοί, ούτε αφέντες» (ή «ούτε Θεός, ούτε αφέντης» σε παραλλαγή) είναι το γνωστό σύνθημα 

(και πιο "ευγενικό" από άλλα [ΙΔΕ ΥΠΟΚΑΤΩ]). Είναι όμως εναντίον όλων των «θεών» οι αναρχικοί; Στους συνοδοιπόρους τους μουσουλμάνους μετανάστες - με τους οποίους υποτίθεται συνεργάζονται «για κοινούς ταξικούς αγώνες» και άλλα φούμαρα - το είπαν; Θα δούμε άραγε από τους εχθρούς των «θεών» υβριστικά συνθήματα σε κανένα τζαμί;
Όπως γράφτηκε [ΙΔΕ ΥΠΟΚΑΤΩ] μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό «αντιεξουσιαστή» από μουσουλμάνο μετανάστη σε κοινή "αντιφασιστική" πορεία, «η συνεργασία αναρχικών και μουσουλμάνων  λαθρομεταναστών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο περίεργα κοινωνικά φαινόμενα, αφού άθεοι όπως δηλώνουν οι αναρχικοί, συνεργάζονται στενά με φανατικά θρησκευόμενους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά απεχθάνονται αυτούς που δεν έχουν πίστη σε κάποια θρησκεία. Με απλά λόγια μεγαλύτερο σεβασμό δείχνει ένας μουσουλμάνος σε κάποιο Χριστιανό παρά σε ένα άθεο».
---------------------------------------------------------
Την ημέρα που γιορτάζει η Παναγία η Τρυπητή, επέλεξαν ανεγκέφαλοι βάνδαλοι που αποφάσισαν να βεβηλώσουν με κατάπτυστο τρόπο τον Ιερό Ναό της Θεομήτορος Αγίας Άννης στο Συνοικισμό Αιγίου.Μια πράξη που όχι μόνο δε βρήκε ούτε έναν υποστηρικτή αλλά και καταδικάστηκε από όλους όσοι αντίκρυσαν το πρωί της μεγάλης γιορτής αυτές τις ντροπιαστικές εικόνες, με τα συνθήματα να λερώνουν τους εξωτερικούς τοίχους του ναού και τα οποία φέρονται να έγραψαν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται "αναρχικοί", αφού χρησιμοποίησαν το ανάλογο σύμβολο ως υπογραφή τους. Ζήτημα είναι, βεβαίως, το αν αυτός ή αυτοί που τα έγραψαν, έχουν την παραμικρή ιδέα περί της αληθινής έννοιας του αναρχισμού ως πολιτικής ιδεολογίας και στάσης ζωής.

"Θέλουμε τζαμί και στο Αίγιο-Αναρχικοί και Μετανάστες", "Αλληλεγγύη στους Μουσουλμάνους αδελφούς" αλλά και τα άκρως συκοφαντικά "Γ*μώ την Ορθοδοξία και την Ελλάδα" και "Σκ*τά στις εκκλησίες", γράφτηκαν στους τοίχους και στο καμπαναριό της Αγίας Άννας, της "γιαγιάς των προσφύγων" όπως αποκαλείται από τους πιστούς, προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό.
Φυσικά, όπως κάθε τέτοια άνανδρη πράξη, το περιστατικό συνέβη νύχτα, από χέρι δίχως ταυτότητα και δίχως πραγματικό θάρρος γνώμης.
Οι ενορίτες έσπευσαν και μέχρι το απόγευμα είχαν σβήσει τη μαυρίλα από τους τοίχους του Ιερού Ναού. Οι φωτογραφίες του Νίκου Παπαγιαννόπουλου για τον "Φ", έμειναν ως ντοκουμέντα, για να μην ξεχαστεί η βάρβαρη αυτή πράξη και για να παραδοθείστην κρίση των αναγνωστών...
---------------------------------------------------------------
Οι αναρχικοί αντιδρούν στην διαδήλωση των ισλαμιστών - Μήπως έρχεται η σειρά τους ; 

Όσο και ακούγεται απίστευτο για τους γνώστες των «κοινωνικών» αγώνων των αναρχικών και της συμπαράστασης αυτών προς τα δίκαια των λαθρομεταναστών οι Έλληνες αναρχικοί είδαν τελικά το "Φώς το Αληθινό" και κατάλαβαν ότι οι "καλοί τους φίλοι" οι φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, τελικά μπορεί κάποια μέρα και να στραφούν εναντίον τους
Η συνεργασία ντόπιων αναρχικών και μουσουλμάνων  λαθρομεταναστών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο περίεργα κοινωνικά φαινόμενα, αφού οι άθεοι, όπως δηλώνουν οι αναρχικοί, συνεργάζονται στενά με φανατικά θρησκευόμενους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά απεχθάνονται αυτούς που δεν έχουν πίστη σε κάποια θρησκεία. Με απλά λόγια μεγαλύτερο σεβασμό δείχνει ένας μουσουλμάνος σε κάποιο Χριστιανό παρά σε ένα άθεο.

Και όμως για αρκετά χρόνια η συνεργασία αναρχικών και φανατικών μουσουλμάνων καλά κρατούσε, με τους πρώτους να μιλάνε για κοινούς ταξικούς αγώνες και άλλα φούμαρα αφού κανένας από αυτούς δεν έκατσε να ψάξει και να βρει ότι σε καμία μουσουλμανική χώρα δεν υπάρχει ισχυρό κομουνιστικό ή γενικότερα αριστερό κόμμα όπως το αντιλαμβάνονται οι Έλληνες Ευρωπαίοι αναρχικοί.
Έτσι την Παρασκευή 24 Αυγούστου ο αναρχικός χώρος υπέστη ένα τεράστιο σοκ το οποίο από ότι φαίνεται θα σημαδεύσει την κοινή του πορεία με τους μουσουλμάνους.  Ομάδα μουσουλμάνων ξυλοκόπησε μετά από παρεξήγηση  ένα αντιεξουσιαστή ο οποίος κατάφερε τελικά να γλιτώσει από τα χέρια των ισλαμικών μαζών χάρις στην παρέμβαση τρίτων.

Ο νεαρός εκτός από τα χτυπήματα υπέστη και ένα ιδεολογικό σοκ, διότι οι άνθρωποι για τους οποίους διαδήλωνε και αγωνιζόταν, τον ξυλοκόπησαν προφανώς λόγω διαφωνίας που προέκυψε αναφορικά με το ζήτημα  που αφορούσαν τις θρησκευτικές υποχρεώσεις των μουσουλμάνων και την συνεχή επίκληση αυτών στον Αλλάχ, κάτι που εκνεύρισε τον Έλληνα αναρχικό.
Δυστυχώς για τον Έλληνα αναρχικό οι συναγωνιστές του μουσουλμάνοι φαίνεται ότι θεωρούν την θρησκευτική πίστη τους πιο σημαντική από τους ταξικούς αγώνες των «επαναστατών» απόγονων της ελληνικής πλουτοκρατίας και μπουρζουαζίας.
Έτσι τον φιλοδώρησαν μερικές μπουνιές και του έδειξαν την «ανοχή» που δείχνει το Ισλάμ στην διαφορετικότητα, στο δικαίωμα τους κάθε ανθρώπου να πιστεύει ή να μην πιστεύει σε κάποια θρησκεία, στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να εκφράσει την άποψη του, όλα αυτά που η Δημοκρατία μας του επιτρέπει την Δημοκρατία που αυτός και οι μουσουλμάνοι φίλοι του θέλουν να ανατρέψουν χωρίς όμως να ξέρει κανένας τελικά ποιος θα είναι αυτός που θα υπαγορέψει τους όρους της "Νέας Τάξης" πραγμάτων. Οι δύο χιλιάδες «μάχιμοι» αναρχικοί ή οι 300.000 φανατικοί μουσουλμάνοι που κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν ; 
Το μήνυμα που έστειλαν οι συναγωνιστές μουσουλμάνοι στους αναρχικούς ήταν ξεκάθαρο. Δεν δεχόμαστε καμία κουβέντα για την θρησκεία μας και τα ήθη και έθιμα μας, όποιος μας προσβάλει θα «τρώει» ξύλο, τελεία και παύλα. Τώρα όταν θα φτάσει η ώρα που δεν θα μπορούν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»  να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και θα ζητάνε την συνδρομή στρατού και της αστυνομίας όπως έχουν πράξει στο παρελθόν (βλ. Αμάρυνθος) τότε τι θα πουν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι...Συγνώμη λάθος? 
Δυστυχώς όπως έχει δείξει η ιστορία στις περιπτώσεις αυτές οι πρώτοι που θυσιάζονται αφού έχουν εκτελέσει την δουλειά τους είναι οι πρόθυμοι και «χρήσιμοι ηλίθιοι» που για ιδεολογικούς λόγους δεν βλέπουν ότι αποτελούν τα εργαλεία άλλων σκοπών και άλλων κέντρων λήψης αποφάσεων.
Αυτοί απλά ως καλοί και αφελείς ιδεολόγοι θα κάνουν την δουλειά που τους αντιστοιχεί και μετά ως άθεοι και αριστεροί θα «εξολοθρευτούν» από τα αληθινά αφεντικά τα οποία απευχθάνονται τις προοδευτικές τους ιδέες αφού πάνω από όλα είναι το χρήμα και η εξουσία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
-----------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου