Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 132.000 ΑΚΙΝΗΤΩΝ+Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ

   Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ: 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!
-----------------------------------
ΣΤΗΝ ΟΙΚ. ΕΦΟΡΙΑ ΩΡΥΕΤΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΙΦΗΣ?? ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ? ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ??
--------------
ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ  ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΘΑΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ? ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ!) ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ! ΘΑΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΡΑΤΟΣ/ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??? ΠΟΛΥ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!
--------------
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙ:
"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ"! ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΗΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΔΩ! 
---ΕΧΟΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ! ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΙ ΑΠΕΜΕΝΑΝ 300 ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΤΕ 1.500, ΝΑΙ, ΠΕΣ'ΤΟ! "ΖΟΥΣΕΣ ΜΕ 1.500, ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΣ ΜΕ 300! ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ! ΜΟΝΟ ΦΑΓΗΤΟ! ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΑΔΙ (ΑΚΡΙΒΗΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΕΣ! ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ!)"! ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ'ΤΟ  ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ! 
---ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ! ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΕΣΟΔΩΝ-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ( ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ κλπ κλπ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!

ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ! ΣΦΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ (ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΕΣΤΑΚΙΑ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, "ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ, "ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ, ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...."! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΗΛΘΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΣ-ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ: "ΑΡΙΣΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΗ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ"! ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΠΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ! ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ...κλπ κλπ! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ-ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΥ ΗΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ! "ΕΟΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ!", ΟΠΟΤΕ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΣ! "ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΑΡΙΣΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΗ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΧΛΙΑ"!)! ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ, ΛΕΓΩ, ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΗ!!!
------------------------------------


ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών 132.000 ιδιοκτήτες ακινήτων


ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Ρεπορτάζ Νίκος Θεοδωρόπουλος
Την απειλή να βγουν στο «σφυρί» τα σπίτια τους αντιμετωπίζουν 132.000 ιδιοκτήτες. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που γίνει άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών από το νέο έτος. Το «πάγωμα» των πλειστηριασμών ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 για ακίνητα που η αντικειμενική τους αξία φτάνει μέχρι τις 200.000 ευρώ.
Την ίδια στιγμή οι διευθύνσεις των τραπεζών που ασχολούνται με την είσπραξη των οφειλομένων βρίσκονται επί ποδός πολέμου εν όψει της επικείμενης άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών ακινήτων.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών των τραπεζών, αν δεν υπάρξει παράταση της απαγόρευσης, θα βγουν στο «σφυρί» δεκάδες χιλιάδες ακίνητα. Πρόκειται για μεγάλη ποσότητα ακινήτων, που είναι βέβαιο ότι θα διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στην αγορά σε ό,τι αφορά τις τιμές.
Τα οργανωμένα δικηγορικά και συμβολαιογραφικά γραφεία που συνεργάζονται με τις τράπεζες ετοιμάζονται για άρση των πλειστηριασμών, καθώς, όπως λένε, οι τράπεζες στην κατηγορία αυτή των δανειοληπτών έχουν χορηγήσει στεγαστικά δάνεια συνολικού ύψους 20 δισ. ευρώ.
Από την πλευρά τους οι Ενώσεις Καταναλωτών αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τις τράπεζες τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Η γενική διευθύντρια της ΕΚΠΟΙΖΩ, κ. Παναγιώτα Καλαποθαράκου, θεωρεί αναγκαίο να δοθεί παράταση τριών ετών στην απαγόρευση των πλειστηριασμών ακινήτων, λόγω της αρνητικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Προσθέτει ότι μια τριετής παράταση θα ανακουφίσει τις οικογένειες που παρουσιάζουν πλέον μια διαφορετική οικονομική κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν. Τα εισοδήματα έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό, ενώ κάποιες άλλες οικογένειες επιβιώνουν μόνο με τα επιδόματα ανεργίας.
«Ασκό του Αιόλου» χαρακτηρίζει η κ. Παναγιώτα Καλαποθαράκου τις διαδικασίες των πλειστηριασμών και επισημαίνει ότι θα πάρουν τη μορφή «χιονοστιβάδας». Ο πρώτος πλειστηριασμός έχει ως τιμή εκκίνησης την αντικειμενική αξία του ακινήτου. Ομως στην περίπτωση που δεν θα υπάρχει ενδιαφερόμενος, η διαδικασία επαναλαμβάνεται στο 80% της αρχικής τιμής. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε στην επόμενη συνεδρίαση το ακίνητο θα έχει μια ελεύθερη τιμή που θα ορίζεται από τους ενδιαφερομένους.
Παράγοντες της αγοράς λένε ότι στην περιοχή των πλειστηριασμών εμφανίζονται επιτήδειοι. Αυτοί που γνωρίζουν, μιλούν για «κυκλώματα». Οσοι συμμετέχουν κάνουν λόγο για «κοράκια» που εκμεταλλεύονται την οικονομική ανέχεια των συνανθρώπων τους και πλουτίζουν σε βάρος τους, αφού αγοράζουν ακίνητα στο 1/5 της αρχικής τους αξίας.
Πάντως, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν «ανοικτούς» λογαριασμούς με την Εφορία, δηλαδή έχουν οφειλές, είναι εφικτό η Εφορία να ζητήσει την κατάσχεση της κινητής ή ακίνητης περιουσίας τους για τα χρήματα που χρωστούν.
Να σημειωθεί ότι οι απαγορεύσεις που ισχύουν για τις τράπεζες δεν αφορούν το κράτος, το οποίο είναι σε θέση να βγάλει στο «σφυρί» ένα σπίτι για οφειλή εκατοντάδων ευρώ, όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι διαδικασίες και ο φορολογούμενος δεν τακτοποιεί τα χρέη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου