Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

16 Μαρτίου 2013

Οι «φεμινίστριες», αλλά και οι αρχές θάβουν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των βιασμών προέρχεται από «μη δυτικούς» μετανάστες

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι «φεμινίστριες», αλλά και οι αρχές θάβουν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των βιασμών προέρχεται από «μη δυτικούς» μετανάστεςΠροσοχή : Η πολυπολιτισμικότητα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Οι φεμινίστριες υποστηρίζουν ότι ο ‘σεξισμός’ προέρχεται από την «φύση του άνδρα» ή την "πατριαρχική κοινωνία". Δεν λένε κουβέντα για το γεγονός ότι η πραγματικά επικίνδυνη μορφή του σεξισμού – ο βιασμός, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου της δολοφονίας - έχει τεθεί στο αρχείο, καθώς είναι δυσανάλογα διαδεδομένη μεταξύ των ανδρών "με μεταναστευτικό υπόβαθρο".Εκείνοι που θάβουν αυτή την αλήθεια δεν σκέφτονται ειλικρινά, εφόσον πρόκειται για την προστασία των γυναικών μας.

Λίγοι αριθμοί: Στο Όσλο, μεταξύ 2006 και 2010, συνολικά 86σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμοί αναφέρθηκαν από την αστυνομία. Στις 83 από αυτές (!) τις περιπτώσεις, οι δράστες είχαν περιγραφεί ως "μη-δυτικοί" (Πηγή: Φυλλάδιο της αστυνομίας του Όσλο, Μάιος 2011).
Συμμορία μουσουλμάνων βιαστών στην Βρετανία. Μία από τις πολλές...
Στο Βερολίνο, το ποσοστό των μη-Γερμανών ανέρχεται σε 13,7 τοις εκατό των κατοίκων. Το ποσοστό όμως σε "βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση" αυτής της ομάδας, ανεβαίνει σε σχεδόν τρεις φορές περισσότερο, δηλαδή είναι 36,7 τοις εκατό, σύμφωνα με στατιστική της αστυνομίας του Βερολίνου το 2011. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί εδώ ότι πολιτογραφημένοι Τούρκοι, Άραβες, κλπ., δεν περιλαμβάνονται καθόλου μεταξύ των μη-Γερμανών σε αυτή την επίσημη στατιστική, καθώς θεωρούνται «Γερμανοί».

Το ποσοστό αυτό προφανώς διπλασιάζεται, εάν μετρηθούν τα άτομα με γερμανικό διαβατήριο, αλλά με "μεταναστευτικό υπόβαθρο". Δυστυχώς, αυτά δεν αναλύονται στα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας του Βερολίνου για τα εγκλήματα του βιασμού. Αλλά υπάρχει μια γενική εποπτεία των υπόπτων για εγκληματικές ενέργειες στην ομάδα κάτω των 21 ετών. Εκεί, οι μη-Γερμανοί έχουν ποσοστό 27,8 τοις εκατό και οι Γερμανοί "με μεταναστευτικό υπόβαθρο", ένα επιπλέον ποσοστό 25,1 τοις εκατό, έτσι, φτάνουν το 52,9 τοις εκατό μαζί. Ποιοι είναι αλήθεια οι αριθμοί σε εθνικό επίπεδο για αυτό το ζήτημα; Ωστόσο, στα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα που δημοσιεύτηκαν από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών για το 2011, το μερίδιο των βιασμών από ξένους και μετανάστες δεν είναι εμφανές. Προς όφελοςποίου;

Μια σύγκριση με την Ιαπωνία, όπου έχω εργαστεί για τέσσερις μήνες είναι ενδιαφέρουσα. Επιπλέον, βρήκα μια ανάλογη έρευνα στο de.globometer.com. Σύμφωνα με αυτή, κατά το έτος 2009 στη Νορβηγία, υπήρχαν 19,8 βιασμοί ανά 100.000 κατοίκους, στη Γερμανία, το ποσό ανήλθε σε 8,9 - στην Ιαπωνία, όμως, μόνο το 1,2. Γιατί ο κίνδυνος να βιαστεί μια γυναίκα στην Ιαπωνία είναι επτά φορές μικρότερος από ό, τι στη Γερμανία; Θα μπορούσε να συνδέεται με το γεγονός ότι ο λαός στην Ιαπωνία - σε αντίθεση με εμάς τους Ευρωπαίους - είναι εξαιρετικά ομοιογενής εθνικά και η μετανάστευση περιορίζεται αυστηρά; Κατά το έτος 2001, το ποσό των αλλοδαπών ανήλθε στο 1,4 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας, ως επί το πλείστον από άλλες ασιατικές χώρες. Μερικοί από τους πιο "εντυπωσιακούς" βιασμούς κατά τα προηγούμενα έτη διαπράχθηκαν από Αμερικανούς στρατιώτες που είχαν σταθμό την Οκινάουα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
=====================================

ΔΑΝΙΑ: Ο μουσουλμάνος ιμάμης που θεωρεί ότι οι γυναίκες που δεν φορούν ισλαμική μαντίλα «ζητούν να βιαστούν», συνελήφθη για απόπειρα βιασμούΣτον ιμάμη Mehdi αρέσει το Κοράνι, η Sunnah και οι μεγάλες βόλτες στο πάρκο

Θα πρέπει να τον παραδεχτούμε για κάτι τον Ιμάμη Mehdi Shahid. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους μουσουλμάνους κληρικούς που λένε ότι οι γυναίκες που δεν φορούν μαντίλες ή μπούρκες ή που βγαίνουν μόνες τους από το σπίτι αξίζει να βιαστούν, αλλά στη συνέχεια δεν το συνεχίζουν, ο Shahid Mehdi έμεινε πιστός στην πεποίθησή του ότι η Ισλαμική ηθική δικαιολογεί τα σεξουαλικά εγκλήματα, προσπαθώντας ο ίδιος να διαπράξει ένα σεξουαλικό έγκλημα.

Μουφτής στην Κοπεγχάγη, ο Shahid Mehdi, προκάλεσε πρόσφατα, πολιτική κατακραυγή από το αριστερό κόμμα Λίστα Ενότητας και το δεξιό Δανικό Λαϊκό Κόμμα, με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι οι γυναίκες που δεν φορούν μαντίλα "ζητούν να βιαστούν."

«Οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να τις σέβονται όταν περπατούν χωρίς Hijab. Θα κατηγορηθούν για αυτό εάν κάποιος τους επιτεθθεί», είπε ο Ιμάμης Mehdi Shahid.

«Όλα τα εγκλήματα που συμβαίνουν εις βάρος των γυναικών είναι επειδή δεν καλύπτονται. Όταν δεν καλύπτονται, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για αυτές».

«Παρακούει στον κύριό της, υπάρχουν δύο σημεία στο Κοράνι που έχει διέταξε να καλύπτονται (...) Οι γυναίκες κάνουν μια καθαρή κοινωνία βρώμικη όταν περπατούν χωρίς μαντίλα. Δεν έχουν δικαίωμα στο σεβασμό και δεν έχουν καμία τιμή, όπως εκείνες που φορούν μαντίλα. "

Αυτά είπε ο Shahid Mehdi στην εκπομπή “Talk to Gode” του DR2 και επανέλαβε τη θέση του στην καθημερινή εφημερίδα B.T. Το Δανικό Λαϊκό Κόμμα και η Λίστα Ενότητας συμφωνούν ότι οι παρατηρήσεις του Mehdi θα μπορούσαν να υποκινήσουν τους μουσουλμάνους να βιάζουν Δανέζες με το σκεπτικό ότι οι γυναίκες που δεν καλύπτουν τα μαλλιά τους είναι ανάξιες σεβασμού.

Ως μουφτής, νομικός ο οποίος ερμηνεύει τον ισλαμικό νόμο, ο Shahi Mehdi βρίσκεται σε ειδική θέση εξουσίας ως ένας μουσουλμάνος λόγιος. Ο Mehdi είναι ο ιμάμης του τζαμιού της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας Dortheavej στην βορειοδυτική Κοπεγχάγη και Πρύτανης του μουσουλμανικού ιδιωτικού σχολείου και πρώην ηγέτης του Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Brønshøj.

Αλλά φαίνεται ότι ο Μουφτής θέλησε να δείξει ότι πιστεύει αυτά που λέει...

Λέει η είδηση:

"Ενώπιον του δικαστηρίου του Malmö θα βρεθεί ένας 36χρονος ‘Δανός’, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Αύγουστο του 2012, κυνηγούσε μια 23χρονη γυναίκα σε ένα πάρκο στο Malmö, έχοντας βγάλει τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, και κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε λίγα λεπτά αργότερα.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ζει κοντά στο πάρκο, και ότι έβγαλε έξω το σκυλί της, όταν ο άνθρωπος αυτός περπάτησε προς το μέρος της, την πλησίασε και πριν προλάβει η γυναίκα να αντιδράσει, άνοιξε το παντελόνι του και έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει και όταν κοίταξε πίσω είδε ότι ο άντρας την ακολουθούσε. Στη συνέχεια, είπε στην αστυνομία, εγκατέλειψε το έργο του, και εξαφανίστηκε μέσα σε μερικούς θάμνους.

Είναι άγνωστο κατά πόσο η γυναίκα φορούσε μαντίλα ή όχι. Ή αν ο σκύλος της, φορούσε μαντίλα.
Ο δε Ιμάμης απέδωσε την σύλληψή του στον «ρατσισμό».

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε να δηλώσει ένοχος ενώ ισχυρίστηκε ότι η κατηγορία βασίζεται στον «ρατσισμό», διότι είναι Πακιστανικής καταγωγής.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου