Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

21 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΗ Η 10ΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΙΣ ΤΟΥ 77χρονου!

 Ο ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ! 
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!!

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΣΟΥΝ Ο ΦΟΝΟΣ ΘΑΧΕ "ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ"-- "ΓΕΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ"--ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!! 
ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΟΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ?? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΕ !! [ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗ !!!] 
ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ!!! ΑΣ ΕΡΩΤΗΣΩΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙ:
--ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΗ ???
--ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΓΕΡΟΣ ???
--ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΟΥ Η ΛΗΣΤΕΙΑ, Ο ΦΟΝΟΣ, Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ?? 
--ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΟΜΙΑΣ ???
--ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ-ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΖΩΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ???
--ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΙ ???? ΖΩΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ??? ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ??? ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ???
--ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΠΟΣΟ ΕΣΥ, Η ΑΠΟΦΑΣΙ, ΑΠΕΘΑΡΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ???
--ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης. ΔΙΑΤΙ ???
ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ Ο 77χρονος ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ (ΑΝ, ΛΕΜΕ ΑΝ, ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ) ???
-----
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ! ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ", ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ!!! 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ: ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΙ, ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ-ΡΟΛΟΪ-ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΤΕ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ). ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΘΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ-ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ! ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΑΙ! ΔΕΝ "ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ"! ΑΝ ΣΑΣ ΦΟΝΕΥΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΙ, ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ!! ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΕΙΘΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΤΕ" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΑΥΤΟ ΘΑ "ΚΑΛΜΑΡΕΙ" ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΩΣΤΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ 12 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΠΛΑ! ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΧΑΙΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ!  ΟΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ "ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ"!!
------------------------------------

Φυλάκισαν 77χρονο γιατί αντιστάθηκε στους ληστές!

katadikh

Σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια και 6 μήνες σε συγχώνευση) καταδικάστηκε προ ημερών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας.

Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

Το συμβάν έγινε στις 24.11.2008, στο Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας εντός της οικίας του 77χρονου.

Οι δυο ληστές εισέβαλαν στις 24 Νοεμβρίου του 2008 στο σπίτι του ηλικιωμένου από ανασφάλιστη πόρτα και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ.

Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει με μαχαίρι και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο ληστές.

ΠΗΓΗ

---------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου